pendik escort bayan
ak

Kırşehir İl İstihdam Ve Meslekli Eğitim Kurulu Toplandı

18.10.2017 - 13:38, Güncelleme: 18.10.2017 - 13:38
 

Kırşehir İl İstihdam Ve Meslekli Eğitim Kurulu Toplandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 4. olağan toplantısı yapıldı.Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 4. olağan toplantısı yapıldı.Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, il genelinde işsizliğin önüne geçmek adına önemli kararların alınacağını belirtti.Kırşehir'de işsizliği en aza indirmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"Daha önceki toplantıda alınan kararlar gereği yürütme kurulunca oluşturulan eylem planları bugünkü toplantıda kurulun bilgisine sunulacak. İl düzeyinde mevcut işletmelerin istihdamla ilgili problemlerinin tesbiti, istihdamın korunması, işsizliğin önlenmesi için alınabilecek tedbirlerin belirlenmesi de bugünkü toplantıda kurul üyeleri ile görüşülüp değerlendirilecek."Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ise, kurum tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve sonuçları hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 4. olağan toplantısı yapıldı.Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 yılı 4. olağan toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, il genelinde işsizliğin önüne geçmek adına önemli kararların alınacağını belirtti.

Kırşehir'de işsizliği en aza indirmek için önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Daha önceki toplantıda alınan kararlar gereği yürütme kurulunca oluşturulan eylem planları bugünkü toplantıda kurulun bilgisine sunulacak. İl düzeyinde mevcut işletmelerin istihdamla ilgili problemlerinin tesbiti, istihdamın korunması, işsizliğin önlenmesi için alınabilecek tedbirlerin belirlenmesi de bugünkü toplantıda kurul üyeleri ile görüşülüp değerlendirilecek."

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ise, kurum tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve sonuçları hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.