pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden Engellilere Kurs

20.09.2016 - 15:48, Güncelleme: 20.09.2016 - 15:48
 

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden Engellilere Kurs

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" Projesi kapsamında okuma yazma kursu açılacağı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" Projesi kapsamında okuma yazma kursu açılacağı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün yürüttüğü projenin birinci aşamasında 35 bedensel engelliye "yüksekokula geçiş ve EKPSS" kursu açıldığı belirtilerek, kurstan sonra girdikleri sınavlarda başarılı olanların üniversitelere ve kamu kurumlarına yerleştirildiği ifade edildi.Projenin ikinci aşamasında Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğinde 1. kademe 12 saatlik okuma yazma kursu düzenlendiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Projemizin ikinci aşaması olan okuma yazma bilmeyen veya okuma yazması olup sertifikası olmayan vatandaşlarımıza yönelik Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 1. kademe 120 saat okuma yazma kursu düzenlenecektir. Okuma ve yazma bilmeyen başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüze müracaat ederek kayıt yaptırabilirler. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü suçla mücadelenin yanında, sosyal sorumluluk projeleri ile de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" Projesi kapsamında okuma yazma kursu açılacağı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" Projesi kapsamında okuma yazma kursu açılacağı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün yürüttüğü projenin birinci aşamasında 35 bedensel engelliye "yüksekokula geçiş ve EKPSS" kursu açıldığı belirtilerek, kurstan sonra girdikleri sınavlarda başarılı olanların üniversitelere ve kamu kurumlarına yerleştirildiği ifade edildi.

Projenin ikinci aşamasında Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğinde 1. kademe 12 saatlik okuma yazma kursu düzenlendiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Projemizin ikinci aşaması olan okuma yazma bilmeyen veya okuma yazması olup sertifikası olmayan vatandaşlarımıza yönelik Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 1. kademe 120 saat okuma yazma kursu düzenlenecektir. Okuma ve yazma bilmeyen başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüze müracaat ederek kayıt yaptırabilirler. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü suçla mücadelenin yanında, sosyal sorumluluk projeleri ile de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.