pendik escort bayan
ak

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Projeleri Tamamlandı

06.04.2017 - 17:38, Güncelleme: 06.04.2017 - 17:38
 

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Projeleri Tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü "Gözsüz De Görebilirim" ve "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" projelerinin kapanış...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü "Gözsüz De Görebilirim" ve "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" projelerinin kapanış ve değerlendirme toplantısı yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü projelerin kapanış ve değerlendirme toplantısı bir otelde gerçekleştirildi.Toplantıda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Proje Geliştirme Büro Amirliğinde görevli polis memuru İsa Çadırcı, projeler kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı. İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de toplantıda yaptığı konuşmada, projelerde emeği geçen personele teşekkür etti.Sunumda, "Gözsüz De Görebilirim" Projesi ile engelliler konusunda bilinç düzeyinin ve duyarlılıklarının artırılması amacıyla ziyaretler gerçekleştirildiği, afiş ve broşür çalışmaları yapıldığı, "Projesi ve Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" Projesi kapsamında da sınav hazırlık ve okuma yazma kursları açıldığı, bilgilendirme çalışmaları yapıldığı kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü "Gözsüz De Görebilirim" ve "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" projelerinin kapanış...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü "Gözsüz De Görebilirim" ve "Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" projelerinin kapanış ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü projelerin kapanış ve değerlendirme toplantısı bir otelde gerçekleştirildi.

Toplantıda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Proje Geliştirme Büro Amirliğinde görevli polis memuru İsa Çadırcı, projeler kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz de toplantıda yaptığı konuşmada, projelerde emeği geçen personele teşekkür etti.

Sunumda, "Gözsüz De Görebilirim" Projesi ile engelliler konusunda bilinç düzeyinin ve duyarlılıklarının artırılması amacıyla ziyaretler gerçekleştirildiği, afiş ve broşür çalışmaları yapıldığı, "Projesi ve Eğitimin Devamlılığına Engel Yoktur" Projesi kapsamında da sınav hazırlık ve okuma yazma kursları açıldığı, bilgilendirme çalışmaları yapıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.