pendik escort bayan
ak

Kırşehir Caddelerine 16 Bin Ağaç Dikildi

19.02.2018 - 17:53, Güncelleme: 19.02.2018 - 17:53
 

Kırşehir Caddelerine 16 Bin Ağaç Dikildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin cadde ve sokaklarına geçen yıl 16 bin ağaç dikildiğini bildirdi. Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin cadde ve sokaklarına geçen yıl 16 bin ağaç dikildiğini bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Merkezinde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantıda, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye olarak kentte öncelikle altyapı eksikliklerine yöneldiklerini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:"Şehrin çekirdek altyapısının yanında 2017 yılında 14 mahallemizde altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Sadece merkezde değil mahallelerimizde de çalışmalarımızı yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 1 milyon 775 bin metrekare bitümlü sıcak karışım asfalt yol yapıldı. 8 bin 500 metre yağmur suyu drenaj hattı, 173 bin metrekare kanalizasyon hattı yapıldı." Bahçeci, altyapı ihtiyaçlarının giderilmesiyle şehrin çehresini güzelleştirilmesine çalıştıklarını dile getirerek, şunları ifade etti: "İlkbahar mevsimi ile alt ve üstyapısı tamamlanan Ankara, Lise ve Terme caddelerine mevsime göre çim, çiçek, ağaç ve çok sayıda yeşil bitki örtüsü kazandıracağız. Geçen yıl binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Cadde ortalarına ve kenarlarına çalı dikerek farklı bir motif oluşturacağız ve şehre estetik bir görünüm kazandıracağız. Şehrimiz caddelerinde geçen yıl çınar, şeker akçaağacı, süs eriği, süs kirazı, kırmızı çiçekli akasya, ıhlamur, kırmızı huş gibi 16 bin nitelikli ağaç cadde sokaklarımızla buluşturulmuştur."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin cadde ve sokaklarına geçen yıl 16 bin ağaç dikildiğini bildirdi. Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentin cadde ve sokaklarına geçen yıl 16 bin ağaç dikildiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Neşet Ertaş Kültür Merkezinde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantıda, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediye olarak kentte öncelikle altyapı eksikliklerine yöneldiklerini belirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Şehrin çekirdek altyapısının yanında 2017 yılında 14 mahallemizde altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Sadece merkezde değil mahallelerimizde de çalışmalarımızı yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 1 milyon 775 bin metrekare bitümlü sıcak karışım asfalt yol yapıldı. 8 bin 500 metre yağmur suyu drenaj hattı, 173 bin metrekare kanalizasyon hattı yapıldı."

Bahçeci, altyapı ihtiyaçlarının giderilmesiyle şehrin çehresini güzelleştirilmesine çalıştıklarını dile getirerek, şunları ifade etti:

"İlkbahar mevsimi ile alt ve üstyapısı tamamlanan Ankara, Lise ve Terme caddelerine mevsime göre çim, çiçek, ağaç ve çok sayıda yeşil bitki örtüsü kazandıracağız. Geçen yıl binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Cadde ortalarına ve kenarlarına çalı dikerek farklı bir motif oluşturacağız ve şehre estetik bir görünüm kazandıracağız. Şehrimiz caddelerinde geçen yıl çınar, şeker akçaağacı, süs eriği, süs kirazı, kırmızı çiçekli akasya, ıhlamur, kırmızı huş gibi 16 bin nitelikli ağaç cadde sokaklarımızla buluşturulmuştur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.