pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyesinin Yaz Kursları

19.07.2018 - 11:18, Güncelleme: 19.07.2018 - 11:18
 

Kırşehir Belediyesinin Yaz Kursları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesine bağlı Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile mahalle konaklarında 549 öğrencinin eğitim aldığı bildirildi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesine bağlı Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile mahalle konaklarında 549 öğrencinin eğitim aldığı bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi ve Bahçelievler Nene Hatun Konakları Kurs Merkezlerinde 17 branşta 33 farklı kursta toplam 549 öğrencinin faydalandığı belirtildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaz döneminde de kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerin ve çocukların boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçladıklarını aktardı. Mahallelerde açtıkları konaklarda o mahallede ikamet eden hanımların ve yazın tatile giren öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunduklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor, hem de kişisel, sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan belediyemiz gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de etkinliklere devam ediyor. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz. Kurslarla çocuklarımız ve yetişkinlerimizin hem yaz dönemlerini iyi değerlendirmeleri, hem de becerilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesine bağlı Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile mahalle konaklarında 549 öğrencinin eğitim aldığı bildirildi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesine bağlı Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile mahalle konaklarında 549 öğrencinin eğitim aldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi ve Bahçelievler Nene Hatun Konakları Kurs Merkezlerinde 17 branşta 33 farklı kursta toplam 549 öğrencinin faydalandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaz döneminde de kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerin ve çocukların boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçladıklarını aktardı.

Mahallelerde açtıkları konaklarda o mahallede ikamet eden hanımların ve yazın tatile giren öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunduklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor, hem de kişisel, sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan belediyemiz gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de etkinliklere devam ediyor. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz. Kurslarla çocuklarımız ve yetişkinlerimizin hem yaz dönemlerini iyi değerlendirmeleri, hem de becerilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.