pendik escort bayan
ak

Kırşehir Belediyesinin İcraatları

13.02.2018 - 13:28, Güncelleme: 13.02.2018 - 13:28
 

Kırşehir Belediyesinin İcraatları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 9 yıllık görev süresinde yaptığı icraatları faaliyet sunumlarıyla anlattı.Neşet Ertaş...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 9 yıllık görev süresinde yaptığı icraatları faaliyet sunumlarıyla anlattı.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Bahçeci, "faaliyet sunumu" toplantısında yatırımlar ve planlanan projelerle ilgili bilgi verdi.Göreve geldikleri günden buyana halkın içinde, halkla bütünleşmiş bir anlayışla Kırşehir'i yönetmeye çalıştıklarını belirten Bahçeci, daha önce de muhtarlarla buluştuğunu ifade etti.Düzenli olarak 9 yıldır aksatmadan faaliyet sunumlarını gerçekleştirdiklerini, ocak ayından başlayarak nisan ayına kadar toplumun farklı kesimleri ile bir araya geldiklerini vurgulayan Bahçeci, "Halkı dinlemeyen siyasetçiler, gemiyi karaya oturtmaya mahkumdur. Eğer siz halkın ne istediğini ve ne istemediğini bilmezseniz o zaman kendinize doğru politikalar belirleyemezsiniz. Biz dokuz yıldır faaliyet sunumlarımız ile yılda bir defa da olsa toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek çalışmalarımızı anlatıyor, onlarında fikirlerini alıyoruz." diye konuştu.Belediyenin vizyonunu yansıtacak alanlar oluşturmaya özen gösterdiklerini, önce zihinlerdeki tapuları yıkarak, geleceğe umutla bakabilen, Türkiye’de bir çok projesi örnek gösterilen bir şehir haline geldiklerini dile getiren Bançeci, şunları kaydetti:"Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde size ilk sunumumuzu gerçekleştirdik. Dokuz yıldır sürdürdüğümüz bu faaliyet sunumlarından büyük faydalar gördük. Öncelikle zihinlerdeki tabuları yıkmaya çalıştık. 'Bu şehirden bir şey olmaz' anlayışını ortadan kaldırmaya çalıştık. Daha sonra gurur duyulan projeleri hayata geçirdik. Bu toplantılarda farklı fikirler ortaya çıkıyor. Önerilerle projelerimizde değişiklik yaptığımız hatta vazgeçtiğimiz projeler oldu da oldu. Şehrimiz adına ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz ve her türlü zorluğa rağmen çalışmaya devem ediyoruz. Dokuz yılda baktığımızda uğramadığımız iftira, duymadığımız dedikodu, çamur hakkımızda duymadığımız hiçbir şey kalmadı. Dedikodunun gündem belirlediği değil, hizmetin ve yapılan işin şehre katkının konuşulduğu bir şehir olmamız lazım."Kırşehir'in kaderinin dedikoduya mahkum edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Bahçeci, "Kentimiz, çarşımız kötü ve çirkin olursa insanlar kaçar. Şehir ne kadar güzel olursa, insanlar da o kadar bu şehirde yaşamak ister. Şehir ne kadar çirkin olursa o zaman kaçmak isterler. Biz göreve geldiğimizde Kırşehir'in nüfusu 98 bin idi. Şimdi 137 bin oldu. En agresif büyüyen şehirlerden biriyiz. Bu nüfus oranı daha da artacak ve yaşanabilir bir şehir haline geleceğiz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 9 yıllık görev süresinde yaptığı icraatları faaliyet sunumlarıyla anlattı.Neşet Ertaş...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 9 yıllık görev süresinde yaptığı icraatları faaliyet sunumlarıyla anlattı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Bahçeci, "faaliyet sunumu" toplantısında yatırımlar ve planlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Göreve geldikleri günden buyana halkın içinde, halkla bütünleşmiş bir anlayışla Kırşehir'i yönetmeye çalıştıklarını belirten Bahçeci, daha önce de muhtarlarla buluştuğunu ifade etti.

Düzenli olarak 9 yıldır aksatmadan faaliyet sunumlarını gerçekleştirdiklerini, ocak ayından başlayarak nisan ayına kadar toplumun farklı kesimleri ile bir araya geldiklerini vurgulayan Bahçeci, "Halkı dinlemeyen siyasetçiler, gemiyi karaya oturtmaya mahkumdur. Eğer siz halkın ne istediğini ve ne istemediğini bilmezseniz o zaman kendinize doğru politikalar belirleyemezsiniz. Biz dokuz yıldır faaliyet sunumlarımız ile yılda bir defa da olsa toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek çalışmalarımızı anlatıyor, onlarında fikirlerini alıyoruz." diye konuştu.

Belediyenin vizyonunu yansıtacak alanlar oluşturmaya özen gösterdiklerini, önce zihinlerdeki tapuları yıkarak, geleceğe umutla bakabilen, Türkiye’de bir çok projesi örnek gösterilen bir şehir haline geldiklerini dile getiren Bançeci, şunları kaydetti:

"Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde size ilk sunumumuzu gerçekleştirdik. Dokuz yıldır sürdürdüğümüz bu faaliyet sunumlarından büyük faydalar gördük. Öncelikle zihinlerdeki tabuları yıkmaya çalıştık. 'Bu şehirden bir şey olmaz' anlayışını ortadan kaldırmaya çalıştık. Daha sonra gurur duyulan projeleri hayata geçirdik. Bu toplantılarda farklı fikirler ortaya çıkıyor. Önerilerle projelerimizde değişiklik yaptığımız hatta vazgeçtiğimiz projeler oldu da oldu. Şehrimiz adına ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz ve her türlü zorluğa rağmen çalışmaya devem ediyoruz. Dokuz yılda baktığımızda uğramadığımız iftira, duymadığımız dedikodu, çamur hakkımızda duymadığımız hiçbir şey kalmadı. Dedikodunun gündem belirlediği değil, hizmetin ve yapılan işin şehre katkının konuşulduğu bir şehir olmamız lazım."

Kırşehir'in kaderinin dedikoduya mahkum edilmemesi gerektiğine vurgu yapan Bahçeci, "Kentimiz, çarşımız kötü ve çirkin olursa insanlar kaçar. Şehir ne kadar güzel olursa, insanlar da o kadar bu şehirde yaşamak ister. Şehir ne kadar çirkin olursa o zaman kaçmak isterler. Biz göreve geldiğimizde Kırşehir'in nüfusu 98 bin idi. Şimdi 137 bin oldu. En agresif büyüyen şehirlerden biriyiz. Bu nüfus oranı daha da artacak ve yaşanabilir bir şehir haline geleceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.