pendik escort bayan
ak

Kırşehir Belediyesinde "Ak Masa" Hizmetleri

19.01.2017 - 12:58, Güncelleme: 19.01.2017 - 12:58
 

Kırşehir Belediyesinde "Ak Masa" Hizmetleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "AK Masa" iletişim servisinde alınan taleplerin yüzde 98'inin çözümlendiğini bildirdi.Başkan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "AK Masa" iletişim servisinde alınan taleplerin yüzde 98'inin çözümlendiğini bildirdi.Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, "AK Masa" iletişim servisinin vatandaşların meselelerine hızlı ve somut çözümler üretmek amacıyla hizmet verdiğini ifade ederek, işlemin tamamlanmasının ardından başvuru sahiplerinden teyit alındığını ifade etti.Telefon veya elektronik mail yoluyla gelen günlük arıza ve taleplerin kayıt altına alınarak işlem yapıldığını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"2009 yılı itibari ile talepleri ve sorunları kayıt altına alarak bizlere ulaştıran 'AK Masa' çalışmalarına 7 gün 24 saat kesintisiz devam ediyor. 2009 -2016 yılı içerisinde toplam 56 bin 539 talep kayıta alınarak, bunun yüzde 98'i zamanında çözümlendi. Taleplerin geri kalan yüzde 2'lik kısmı ise planlanarak yapısal nedenlerden dolayı 2017 yılı planlamasına alınmıştır. Her geçen gün şikayetleri en aza indiriyoruz. Kırşehir'i değiştirme yolundaki çabalarımızın olumlu şekilde vatandaşlarımızdan bizlere yansıtılması gurur vericidir. AK Masa'nın başarı oranı geçmiş yıllardan bu zamana kadar yüzde 98 oranında yükseldi."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "AK Masa" iletişim servisinde alınan taleplerin yüzde 98'inin çözümlendiğini bildirdi.Başkan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "AK Masa" iletişim servisinde alınan taleplerin yüzde 98'inin çözümlendiğini bildirdi.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, "AK Masa" iletişim servisinin vatandaşların meselelerine hızlı ve somut çözümler üretmek amacıyla hizmet verdiğini ifade ederek, işlemin tamamlanmasının ardından başvuru sahiplerinden teyit alındığını ifade etti.

Telefon veya elektronik mail yoluyla gelen günlük arıza ve taleplerin kayıt altına alınarak işlem yapıldığını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"2009 yılı itibari ile talepleri ve sorunları kayıt altına alarak bizlere ulaştıran 'AK Masa' çalışmalarına 7 gün 24 saat kesintisiz devam ediyor. 2009 -2016 yılı içerisinde toplam 56 bin 539 talep kayıta alınarak, bunun yüzde 98'i zamanında çözümlendi. Taleplerin geri kalan yüzde 2'lik kısmı ise planlanarak yapısal nedenlerden dolayı 2017 yılı planlamasına alınmıştır. Her geçen gün şikayetleri en aza indiriyoruz. Kırşehir'i değiştirme yolundaki çabalarımızın olumlu şekilde vatandaşlarımızdan bizlere yansıtılması gurur vericidir. AK Masa'nın başarı oranı geçmiş yıllardan bu zamana kadar yüzde 98 oranında yükseldi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.