pendik escort bayan
ak

Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu Konseri

05.05.2018 - 17:28, Güncelleme: 05.05.2018 - 17:28
 

Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu Konseri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konser verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dördüncü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konser verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dördüncü yılını tamamlayan çocuk korosu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde verdiği konserle izleyenlerin beğenisini kazandı.Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, koro şefi Levent Cihan Ceylan ve piyanist Ayten Şahin'e çalışmaları için teşekkür etti.Bahçeci, "Çocuklarımızın katıldığı etkinlikler çok daha kıymetlidir. Korodaki çocuklarımız birer sanatçı adayı. Çocuklarımıza yapacağımız en iyi iyilik, onları sanatla yetiştirmek, hayatlarında sanatı, kültürel faaliyetleri önemli bir yere sahip hale getirmektir." dedi.Kırşehir türkülerinin seslendirildiği konserin ardından Bahçeci, Şef Ceylan ve Piyanist Şahin'e günün anısına birer plaket verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konser verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dördüncü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde konser verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, dördüncü yılını tamamlayan çocuk korosu, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde verdiği konserle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, koro şefi Levent Cihan Ceylan ve piyanist Ayten Şahin'e çalışmaları için teşekkür etti.

Bahçeci, "Çocuklarımızın katıldığı etkinlikler çok daha kıymetlidir. Korodaki çocuklarımız birer sanatçı adayı. Çocuklarımıza yapacağımız en iyi iyilik, onları sanatla yetiştirmek, hayatlarında sanatı, kültürel faaliyetleri önemli bir yere sahip hale getirmektir." dedi.

Kırşehir türkülerinin seslendirildiği konserin ardından Bahçeci, Şef Ceylan ve Piyanist Şahin'e günün anısına birer plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.