pendik escort bayan
ak

Kırşehir Belediyesi Çiçek Satış Merkezi Açtı

25.03.2017 - 20:48, Güncelleme: 25.03.2017 - 20:48
 

Kırşehir Belediyesi Çiçek Satış Merkezi Açtı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çiçek satış merkezinin hizmet vermeye başladığını bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çiçek satış merkezinin hizmet vermeye başladığını bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir’de çiçek ve fidan satışı yapıp bahçe peyzaj projesi, yapım ve bakım hizmetleri verilecek merkezin, hizmet vermeye başladığını belirtti. Çıktıkları yolda onbinlerce ağacı ve çiçeği toprakla buluşturarak, sokakları yeşillendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Bahçeci, şu bilgileri verdi: "Şimdi de evlerinizin bahçelerini, balkonlarınızı yeşillendirmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmeniz için çiçek satış merkezini hizmete açtık. Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunulacak. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edebilecek. Çiçekler, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışını yapacağımız merkezimiz Aşıkpaşa Spor Salonu'nun yan tarafında bulunan alana yapıldı. Açık ve kapalı satış alanlarının yer aldığı çiçek satış merkezimizde ayrıca isteyen site ve apartmanlara ücreti karşılığında çevre düzenleme hizmeti de verilecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çiçek satış merkezinin hizmet vermeye başladığını bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çiçek satış merkezinin hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir’de çiçek ve fidan satışı yapıp bahçe peyzaj projesi, yapım ve bakım hizmetleri verilecek merkezin, hizmet vermeye başladığını belirtti.

Çıktıkları yolda onbinlerce ağacı ve çiçeği toprakla buluşturarak, sokakları yeşillendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Bahçeci, şu bilgileri verdi:

"Şimdi de evlerinizin bahçelerini, balkonlarınızı yeşillendirmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmeniz için çiçek satış merkezini hizmete açtık. Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunulacak. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edebilecek. Çiçekler, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışını yapacağımız merkezimiz Aşıkpaşa Spor Salonu'nun yan tarafında bulunan alana yapıldı. Açık ve kapalı satış alanlarının yer aldığı çiçek satış merkezimizde ayrıca isteyen site ve apartmanlara ücreti karşılığında çevre düzenleme hizmeti de verilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.