pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediye Meclisi Toplantısı

04.05.2018 - 18:28, Güncelleme: 04.05.2018 - 18:28
 

Kırşehir Belediye Meclisi Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, denetimli özel toplu taşıma aracı işletimi için belediye yönetimine yetki verdi.Kırşehir Belediyesinden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, denetimli özel toplu taşıma aracı işletimi için belediye yönetimine yetki verdi.Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı, Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.Toplantıda komisyonlardan gelen teklifler oylandı. Meclis üyeleri, belediye denetimli özel toplu taşıma aracı işletilmesi için Kırşehir Belediyesine yetki verilmesi, Gölhisar Mahallesine muhtarlık binası için arsa tahsisi ve Sinop'un Durağan Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalanması maddelerinin de aralarında olduğu 15 maddeyi görüşerek oy birliği ile kabul etti.Toplantıda ayrıca, Çeşitli İşler Komisyonu'na üye seçimi de yapıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, denetimli özel toplu taşıma aracı işletimi için belediye yönetimine yetki verdi.Kırşehir Belediyesinden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, denetimli özel toplu taşıma aracı işletimi için belediye yönetimine yetki verdi.

Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı, Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda komisyonlardan gelen teklifler oylandı.

Meclis üyeleri, belediye denetimli özel toplu taşıma aracı işletilmesi için Kırşehir Belediyesine yetki verilmesi, Gölhisar Mahallesine muhtarlık binası için arsa tahsisi ve Sinop'un Durağan Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalanması maddelerinin de aralarında olduğu 15 maddeyi görüşerek oy birliği ile kabul etti.

Toplantıda ayrıca, Çeşitli İşler Komisyonu'na üye seçimi de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.