pendik escort bayan
ak

Kırşehir Adliyesinde Babalar Günü Etkinliği

14.06.2019 - 14:08, Güncelleme: 14.06.2019 - 14:08
 

Kırşehir Adliyesinde Babalar Günü Etkinliği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Adliyesi'nde, Babalar Günü öncesinde etkinlik düzenlendi.Adliye binasında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Adliyesi'nde, Babalar Günü öncesinde etkinlik düzenlendi.Adliye binasında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu ile erkek hakimler, savcılar, birim müdürleri ve personel katıldı. Başsavcı Gümüş, burada yaptığı açıklamada, Babalar Günü'nün pazar günü olduğunu belirterek, mesai saatleri içinde bu etkinliği düzenleyerek sosyal dayanışma ve kaynaşmaya katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.Tüm hakim ve savcılarla, erkek personelin Babalar Günü'nü kutlayan Gümüş, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.Katılımcılar, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Adliyesi'nde, Babalar Günü öncesinde etkinlik düzenlendi.Adliye binasında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Adliyesi'nde, Babalar Günü öncesinde etkinlik düzenlendi.

Adliye binasında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu ile erkek hakimler, savcılar, birim müdürleri ve personel katıldı.

Başsavcı Gümüş, burada yaptığı açıklamada, Babalar Günü'nün pazar günü olduğunu belirterek, mesai saatleri içinde bu etkinliği düzenleyerek sosyal dayanışma ve kaynaşmaya katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Tüm hakim ve savcılarla, erkek personelin Babalar Günü'nü kutlayan Gümüş, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Katılımcılar, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.