pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'ye Kop'tan Proje Desteği

20.09.2017 - 17:13, Güncelleme: 20.09.2017 - 17:13
 

Kırıkkale'ye Kop'tan Proje Desteği

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında, 9 köy için içme suyu çalışmalarında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında, 9 köy için içme suyu çalışmalarında kullanmak üzere 1 milyon 400 bin liralık destek anlaşması yapıldı.Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imzalama töreninde konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, ciddi anlamda çok büyük su sıkıntısı çeken dokuz köy için su çalışması yapılacağını ve proje için toplamda 1 milyon 400 bin liralık destek alacaklarını söyledi.KOP'un Kırıkkale'ye büyük katkısı olacağını ifade eden Haktankaçmaz, "KOP’a dahil olalı bir yıl oldu. İlk zamanlar acemilikler yaşadık ama KOP idaresindeki arkadaşlarımızla birlikte alışma sürecini hızlı şekilde geçirdik. İnşallah daha büyük anlamda yatırımlara destek alarak çalışmalarımıza devam ederiz. Şuanda yapılacak olan bu çalışmada bizim için son derece büyük oranda önem arz ediyor." diye konuştu.KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da Kırıkkale'den KOP'a toplamda 50 projenin gönderildiğini ve bu projelerin çoğunluğuna geri dönüşlerin sağlandığını söyledi.Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında, 9 köy için içme suyu çalışmalarında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında, 9 köy için içme suyu çalışmalarında kullanmak üzere 1 milyon 400 bin liralık destek anlaşması yapıldı.

Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda düzenlenen protokol imzalama töreninde konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, ciddi anlamda çok büyük su sıkıntısı çeken dokuz köy için su çalışması yapılacağını ve proje için toplamda 1 milyon 400 bin liralık destek alacaklarını söyledi.

KOP'un Kırıkkale'ye büyük katkısı olacağını ifade eden Haktankaçmaz, "KOP’a dahil olalı bir yıl oldu. İlk zamanlar acemilikler yaşadık ama KOP idaresindeki arkadaşlarımızla birlikte alışma sürecini hızlı şekilde geçirdik. İnşallah daha büyük anlamda yatırımlara destek alarak çalışmalarımıza devam ederiz. Şuanda yapılacak olan bu çalışmada bizim için son derece büyük oranda önem arz ediyor." diye konuştu.

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da Kırıkkale'den KOP'a toplamda 50 projenin gönderildiğini ve bu projelerin çoğunluğuna geri dönüşlerin sağlandığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.