pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'deki Sahte Para Operasyonu

29.03.2017 - 18:48, Güncelleme: 29.03.2017 - 18:48
 

Kırıkkale'deki Sahte Para Operasyonu

Sahte 100 liralık banknotların ele geçirildiği operasyon kapsamında 2 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen sahte para operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para ile alışveriş yapmaya çalışan M.Ç. (24) ve S.M'yi (22) gözaltına aldı.Şüphelilerin üzerinde 22 bin 300 adet sahte 100 liralık banknot çıktı. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.Ç. ve S.M. tutuklandı.
Sahte 100 liralık banknotların ele geçirildiği operasyon kapsamında 2 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen sahte para operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para ile alışveriş yapmaya çalışan M.Ç. (24) ve S.M'yi (22) gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde 22 bin 300 adet sahte 100 liralık banknot çıktı. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen M.Ç. ve S.M. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.