pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'deki Sağanak

08.05.2018 - 19:43, Güncelleme: 08.05.2018 - 19:43
 

Kırıkkale'deki Sağanak

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği kentte dün akşam yaşanan sağanağın ardından hasar tespit çalışmalarının başladığını bildirdi.Valilikten yapılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği kentte dün akşam yaşanan sağanağın ardından hasar tespit çalışmalarının başladığını bildirdi.Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji verilerine göre, uzun yıllar mayıs ayı yağış ortalamasının metrekareye 50,6 kilogram olduğu Kırıkkale'ye, dün akşam 20 dakikalık sürede metrekareye 27 kilogram, 24 saatte ise 39,8 kilogram yağış düştüğü kaydedildi. Yağış nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı, ancak bazı ev, iş yeri ve araçların zarar gördüğü, tarım alanlarında hasar oluştuğu belirtilen açıklamada, "Sağanak nedeniyle su baskını yaşanan ev, iş yeri, bahçe, mandıra ve araçlara belediye ve AFAD ekiplerince gerekli müdahale yapılmıştır. Bugün itibarıyla hasar, zarar tespit ekipleri çalışmalarına başlamış olup çalışmalar halen devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği kentte dün akşam yaşanan sağanağın ardından hasar tespit çalışmalarının başladığını bildirdi.Valilikten yapılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği kentte dün akşam yaşanan sağanağın ardından hasar tespit çalışmalarının başladığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji verilerine göre, uzun yıllar mayıs ayı yağış ortalamasının metrekareye 50,6 kilogram olduğu Kırıkkale'ye, dün akşam 20 dakikalık sürede metrekareye 27 kilogram, 24 saatte ise 39,8 kilogram yağış düştüğü kaydedildi.

Yağış nedeniyle herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı, ancak bazı ev, iş yeri ve araçların zarar gördüğü, tarım alanlarında hasar oluştuğu belirtilen açıklamada, "Sağanak nedeniyle su baskını yaşanan ev, iş yeri, bahçe, mandıra ve araçlara belediye ve AFAD ekiplerince gerekli müdahale yapılmıştır. Bugün itibarıyla hasar, zarar tespit ekipleri çalışmalarına başlamış olup çalışmalar halen devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.