pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'deki Parkta Telef Olan Güverciler

20.01.2017 - 16:13, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:13
 

Kırıkkale'deki Parkta Telef Olan Güverciler

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir parkta çok sayıda güvercinin telef olması üzerine belediye ekipleri parkta dezenfekte çalışması başlattı.Kent merkezinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir parkta çok sayıda güvercinin telef olması üzerine belediye ekipleri parkta dezenfekte çalışması başlattı.Kent merkezinde kuşların uğrak yeri olarak bilinen Hüseyin Kahya Parkı'nda bulunan güvercinlerin bir kısmının telef olması üzerine belediye temizlik ekipleri dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı. 15 Ocak Pazar günü Hüseyin Kahya Parkı'nda bulunan güvercinlerin bir kısmı yediği yemden dolayı ölmüş, belediye ve emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir parkta çok sayıda güvercinin telef olması üzerine belediye ekipleri parkta dezenfekte çalışması başlattı.Kent merkezinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir parkta çok sayıda güvercinin telef olması üzerine belediye ekipleri parkta dezenfekte çalışması başlattı.

Kent merkezinde kuşların uğrak yeri olarak bilinen Hüseyin Kahya Parkı'nda bulunan güvercinlerin bir kısmının telef olması üzerine belediye temizlik ekipleri dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı.

15 Ocak Pazar günü Hüseyin Kahya Parkı'nda bulunan güvercinlerin bir kısmı yediği yemden dolayı ölmüş, belediye ve emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.