pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

14.12.2017 - 14:33, Güncelleme: 14.12.2017 - 14:33
 

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

Örgütün kentteki okul hissedarlarından 1'i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan örgütün kentteki okul hissedarlarından 1'i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına devam edildi. Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütüne üye olmak ve terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet" suçlamasıyla haklarında dava açılan tutuklu sanık O.A. ile tutuksuz sanıklar S.Ö, A.P, A.Ş, A.Y, E.U, E.D, H.A, H.L, İ.K, M.A, M.S.D, Ş.Ö, T.Ç, R.K. ile avukatları hazır bulundu.Tutuklu sanık O.A. "ByLock" kullanmadığını ve raporlarda hata olabileceğini iddia ederek, tahliyesini istedi.Tutuksuz sanık M.S.D. ise çocuklarının sınav hazırlığı için bir dönem Zaman gazetesine abone olduğunu öne sürerek, beraatini talep etti.Bir diğer tutuksuz sanık A.P. de önceki savunmalarını tekrar ederek, bu aşamada söyleyeceği yeni bir şeyin olmadığını belirtti.Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanığın tahliyesine karar vererek, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı 15 Mart 2018 tarihine erteledi.
Örgütün kentteki okul hissedarlarından 1'i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan örgütün kentteki okul hissedarlarından 1'i tutuklu 15 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütüne üye olmak ve terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet" suçlamasıyla haklarında dava açılan tutuklu sanık O.A. ile tutuksuz sanıklar S.Ö, A.P, A.Ş, A.Y, E.U, E.D, H.A, H.L, İ.K, M.A, M.S.D, Ş.Ö, T.Ç, R.K. ile avukatları hazır bulundu.

Tutuklu sanık O.A. "ByLock" kullanmadığını ve raporlarda hata olabileceğini iddia ederek, tahliyesini istedi.

Tutuksuz sanık M.S.D. ise çocuklarının sınav hazırlığı için bir dönem Zaman gazetesine abone olduğunu öne sürerek, beraatini talep etti.

Bir diğer tutuksuz sanık A.P. de önceki savunmalarını tekrar ederek, bu aşamada söyleyeceği yeni bir şeyin olmadığını belirtti.

Cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanığın tahliyesine karar vererek, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı 15 Mart 2018 tarihine erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.