pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

07.12.2017 - 16:58, Güncelleme: 07.12.2017 - 16:58
 

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

Tutuklu 3 avukatın yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklu 3 avukatın yargılanmasına devam edildi.Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı M.B. ile O.K, M.Ü. ve avukatları katıldı.M.B, savunmasında, Kırıkkale avukatlarının "sohbet abiliği"ni yaptığı iddiasının ve ifadelerde geçen suçlamaların soyut olduğunu ileri sürdü.Gözaltı gerekçisi "ByLock" raporunun kendisiyle bir ilgisinin olmadığını savunan M.B, "ByLock konusunda bilirkişinin raporunun alınmasını istiyorum. 2009 yılından sonra bu yapıyla ilişkimi tamamen kestim. Tahliyemi talep ediyorum." dedi.M.Ü. ise ByLock programını kullanmadığını iddia etti.O.K. de sağlık sorunları nedeniyle tahliyesini istedi.Sanık avukatlarının savunmalarını da alan mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 1 Şubat'a erteledi.
Tutuklu 3 avukatın yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklu 3 avukatın yargılanmasına devam edildi.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı M.B. ile O.K, M.Ü. ve avukatları katıldı.

M.B, savunmasında, Kırıkkale avukatlarının "sohbet abiliği"ni yaptığı iddiasının ve ifadelerde geçen suçlamaların soyut olduğunu ileri sürdü.

Gözaltı gerekçisi "ByLock" raporunun kendisiyle bir ilgisinin olmadığını savunan M.B, "ByLock konusunda bilirkişinin raporunun alınmasını istiyorum. 2009 yılından sonra bu yapıyla ilişkimi tamamen kestim. Tahliyemi talep ediyorum." dedi.

M.Ü. ise ByLock programını kullanmadığını iddia etti.

O.K. de sağlık sorunları nedeniyle tahliyesini istedi.

Sanık avukatlarının savunmalarını da alan mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 1 Şubat'a erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.