pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

07.11.2017 - 17:48, Güncelleme: 07.11.2017 - 17:48
 

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, "silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan 12'si eski MKEK çalışanı 13 kişinin yargılanmasına devam edildi- Mahkeme heyeti, sanıklardan T.D, E.İ, Y.Ç, U.Y, H.K. v

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tutuksuz yargılanan 12'si eski Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) çalışanı 13 sanığın yargılanmasına devam edildi.Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan tutuksuz sanıklar M.Ö, U.G, A.Y, A.A, H.A, Y.Ç, H.K, T.D, Y.Ç, S.D, M.K, E.İ. ve U.Y. ile avukatları hazır bulundu.Sanıklardan Y.Ç, savunmasında, önceki ifadelerini tekrarladığını belirtti, şu aşamada mahkemeden araştırılmasını istediği bir hususun olmadığını söyledi.Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" listesinde ekli kişilerin kendisine dini içerikli mesajlar attığını iddia eden Y.Ç, "Daha önce programı 'il abisi' olduğu iddiasıyla FETÖ soruşturması kapsamında ceza alan Mehmet Merd'in yüklediğini söylemiştim. Ben o dönemdeki adıyla cemaate Allah rızası için girdim. Terör örgütü üyesi olarak girmedim." diye konuştu.S.D. ise önceki savunmalarını tekrarladığını ifade ederek, ByLock çıktığı söylenen numarayı oğluna verdiğini ileri sürdü.Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanıkların iddia edilen suçları işledikleri gerekçesiyle cezalandırmasını istedi.Mahkeme heyeti, sanıklardan T.D, E.İ, Y.Ç, U.Y, H.K. ve M.Ö'nün tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, "silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan 12'si eski MKEK çalışanı 13 kişinin yargılanmasına devam edildi- Mahkeme heyeti, sanıklardan T.D, E.İ, Y.Ç, U.Y, H.K. v

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tutuksuz yargılanan 12'si eski Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) çalışanı 13 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan tutuksuz sanıklar M.Ö, U.G, A.Y, A.A, H.A, Y.Ç, H.K, T.D, Y.Ç, S.D, M.K, E.İ. ve U.Y. ile avukatları hazır bulundu.

Sanıklardan Y.Ç, savunmasında, önceki ifadelerini tekrarladığını belirtti, şu aşamada mahkemeden araştırılmasını istediği bir hususun olmadığını söyledi.

Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" listesinde ekli kişilerin kendisine dini içerikli mesajlar attığını iddia eden Y.Ç, "Daha önce programı 'il abisi' olduğu iddiasıyla FETÖ soruşturması kapsamında ceza alan Mehmet Merd'in yüklediğini söylemiştim. Ben o dönemdeki adıyla cemaate Allah rızası için girdim. Terör örgütü üyesi olarak girmedim." diye konuştu.

S.D. ise önceki savunmalarını tekrarladığını ifade ederek, ByLock çıktığı söylenen numarayı oğluna verdiğini ileri sürdü.

Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanıkların iddia edilen suçları işledikleri gerekçesiyle cezalandırmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanıklardan T.D, E.İ, Y.Ç, U.Y, H.K. ve M.Ö'nün tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.