pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davaları

07.03.2018 - 12:18, Güncelleme: 07.03.2018 - 12:18
 

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davaları

Haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.Kırıkkale 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ayrı ayrı görülen duruşmalarda, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklu M.A.P. ve L.Ş. ile tutuksuz F.P. hazır bulundu, tutuklu yargılanan M.K. ise Samsun'dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile salona bağlandı.M.K. savunmasında, tanıkları tanımadığını, bu nedenle beyanlarına katılmadığını belirterek, FETÖ'nün evlerinde kaldığı sürede bir sorumluluğunun olmadığını ileri sürdü.M.A.P. de delilleri karartma şüphesi olmadığını belirterek, tahliyesini talep etti.F.P. ise çok pişman olduğunu ifade ederek beraatini istedi.Sanık L.Ş. de önceki duruşma tutanağında bazı yerlerin eksik yazıldığını öne sürerek, düzeltilmesi talebinde bulundu. FETÖ ile bağının olmadığını iddia eden L.Ş, tahliyesini talep etti.Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek, duruşmaları erteledi.
Haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kırıkkale 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ayrı ayrı görülen duruşmalarda, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklu M.A.P. ve L.Ş. ile tutuksuz F.P. hazır bulundu, tutuklu yargılanan M.K. ise Samsun'dan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile salona bağlandı.

M.K. savunmasında, tanıkları tanımadığını, bu nedenle beyanlarına katılmadığını belirterek, FETÖ'nün evlerinde kaldığı sürede bir sorumluluğunun olmadığını ileri sürdü.

M.A.P. de delilleri karartma şüphesi olmadığını belirterek, tahliyesini talep etti.

F.P. ise çok pişman olduğunu ifade ederek beraatini istedi.

Sanık L.Ş. de önceki duruşma tutanağında bazı yerlerin eksik yazıldığını öne sürerek, düzeltilmesi talebinde bulundu.

FETÖ ile bağının olmadığını iddia eden L.Ş, tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların mevcut halinin devamına karar vererek, duruşmaları erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.