pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'deki Doğalgaz Patlaması

25.02.2018 - 20:53, Güncelleme: 25.02.2018 - 20:53
 

Kırıkkale'deki Doğalgaz Patlaması

Bir binanın giriş katında meydana gelen patlamada yaralanan bir kişi, hastanede hayatını kaybetti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu yaralanan Osman Çakır (58), hayatını kaybetti.Kurtuluş Mahallesi 738. Sokak'ta, 4 katlı bir binanın giriş katında, 22 Şubat'ta henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan patlamada yaralanan Çakır, tedavi gördüğü Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirdi. Çakır'ın eşi Aynur Çakır'ın da (55) aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.Patlamada 10 kişi yaralanmıştı.
Bir binanın giriş katında meydana gelen patlamada yaralanan bir kişi, hastanede hayatını kaybetti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu yaralanan Osman Çakır (58), hayatını kaybetti.

Kurtuluş Mahallesi 738. Sokak'ta, 4 katlı bir binanın giriş katında, 22 Şubat'ta henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan patlamada yaralanan Çakır, tedavi gördüğü Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Çakır'ın eşi Aynur Çakır'ın da (55) aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Patlamada 10 kişi yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.