pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

15.08.2018 - 13:58, Güncelleme: 15.08.2018 - 13:58
 

Kırıkkale'de Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yaz Kur'an kursları sona erdi.Nur Cami ve Külliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Kuran'ı Kerim okunmasıyla başladı.İl...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yaz Kur'an kursları sona erdi.Nur Cami ve Külliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Kuran'ı Kerim okunmasıyla başladı.İl Müftüsü Şahin Yıldırım, yaptığı konuşmada, tatil döneminde çocukların kurslarda hem eğlenme hem de dini bilgiler öğrenme imkanı bulduklarını söyledi.Çok yararlı bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirten Yıldırım, şöyle konuştu:"Yaz ayı çocuklarımız için çok önemli. Çocuklarımız hem tatilin tadını çıkardılar hem de dini eğitimlerini aldılar. Çocuklarımızı ufak yaşlarda bu eğitimlerini almaları ileri ki yaşları için çok önemli. Çok verimli bir yaz eğitim dönemi geçirdik. Çocuklarımıza Kur'an öğretmenin yanında yararlı dini bilgileri verdik. Her yıl bu kurslarımız devam edecek. Bugün de başarılı öğrencilerimize sertifikalarını vereceğiz."Program, ilahiler ve kursa katılan çocuklarla birlikte çekinilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yaz Kur'an kursları sona erdi.Nur Cami ve Külliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Kuran'ı Kerim okunmasıyla başladı.İl...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de yaz Kur'an kursları sona erdi.

Nur Cami ve Külliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Kuran'ı Kerim okunmasıyla başladı.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, yaptığı konuşmada, tatil döneminde çocukların kurslarda hem eğlenme hem de dini bilgiler öğrenme imkanı bulduklarını söyledi.

Çok yararlı bir eğitim dönemi geçirdiklerini belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Yaz ayı çocuklarımız için çok önemli. Çocuklarımız hem tatilin tadını çıkardılar hem de dini eğitimlerini aldılar. Çocuklarımızı ufak yaşlarda bu eğitimlerini almaları ileri ki yaşları için çok önemli. Çok verimli bir yaz eğitim dönemi geçirdik. Çocuklarımıza Kur'an öğretmenin yanında yararlı dini bilgileri verdik. Her yıl bu kurslarımız devam edecek. Bugün de başarılı öğrencilerimize sertifikalarını vereceğiz."

Program, ilahiler ve kursa katılan çocuklarla birlikte çekinilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.