pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Yatırım Projesi

20.10.2017 - 13:33, Güncelleme: 20.10.2017 - 13:33
 

Kırıkkale'de Yatırım Projesi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında yapılan protokolle Organize Sanayi Bölgesi Mesleki...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında yapılan protokolle Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 4,5 milyon liralık iki atölye yapılacak.Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, OSB'nin tahsis ettiği okulun arsasına yaklaşık dört dönümlük bitişik iki tane yaklaşık maliyeti 4,5 milyon lira değerindeki makine teknolojileriyle döküm alanında faaliyet gösterecek atölyelerin yapılacağını söyledi.Özellikle her iki alanında Türkiye'de çok büyük rağbet gören alanlar olduğunu belirten Haktankaçmaz, "İnşallah bu alanları açtıktan sonra hem sanayicimizin bu nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanması açısından çok büyük bir fayda sağlamış olacağız hem de eğitim konusunda Kırıkkale’miz bir adım daha ileri gitmiş olacak. Mevcut okulda zaten üç tane alanda ders görülüyor birisi raylı sistemler teknolojisi, bir diğeri makine teknolojileri, üçüncüsü de tasarım teknolojileri. Özellikle tasarım teknolojileri önemli ve joker bir alan, Türkiye’de sayılı meslek lisesinde var. Tasarım zaten çağın mesleklerinden birisi, inşallah bu atölyeleri 2019 yılına yetiştirmeyi planlıyor her iki kurumumuz." diye konuştu.Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın protokolü imzaladı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında yapılan protokolle Organize Sanayi Bölgesi Mesleki...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında yapılan protokolle Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 4,5 milyon liralık iki atölye yapılacak.

Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, OSB'nin tahsis ettiği okulun arsasına yaklaşık dört dönümlük bitişik iki tane yaklaşık maliyeti 4,5 milyon lira değerindeki makine teknolojileriyle döküm alanında faaliyet gösterecek atölyelerin yapılacağını söyledi.

Özellikle her iki alanında Türkiye'de çok büyük rağbet gören alanlar olduğunu belirten Haktankaçmaz, "İnşallah bu alanları açtıktan sonra hem sanayicimizin bu nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanması açısından çok büyük bir fayda sağlamış olacağız hem de eğitim konusunda Kırıkkale’miz bir adım daha ileri gitmiş olacak. Mevcut okulda zaten üç tane alanda ders görülüyor birisi raylı sistemler teknolojisi, bir diğeri makine teknolojileri, üçüncüsü de tasarım teknolojileri. Özellikle tasarım teknolojileri önemli ve joker bir alan, Türkiye’de sayılı meslek lisesinde var. Tasarım zaten çağın mesleklerinden birisi, inşallah bu atölyeleri 2019 yılına yetiştirmeyi planlıyor her iki kurumumuz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın protokolü imzaladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.