pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

17.10.2017 - 22:48, Güncelleme: 17.10.2017 - 22:48
 

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenledi.Ekipler, Yenidoğan Mahallesi'nde uyuşturucu sattığı belirlenen M.A. ve E.B'yi üzerlerinde bulunan bir miktar uyuşturucuyla suçüstü yakaladı.Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, Yenidoğan Mahallesi'nde uyuşturucu sattığı belirlenen M.A. ve E.B'yi üzerlerinde bulunan bir miktar uyuşturucuyla suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.