pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

21.08.2017 - 17:18, Güncelleme: 21.08.2017 - 17:18
 

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

Sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan, sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenledi. Kent merkezinde bazı adreslerde narkotik köpeği Ares'in de katılımıyla yapılan aramalarda, eroin ve sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda İ.A. ile E.G. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.
Sokakta uyuşturucu sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak adlandırılan, sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyon düzenledi.

Kent merkezinde bazı adreslerde narkotik köpeği Ares'in de katılımıyla yapılan aramalarda, eroin ve sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Operasyonda İ.A. ile E.G. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.