pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

27.04.2019 - 11:58, Güncelleme: 27.04.2019 - 11:58
 

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.Operasyonda, Y.K. ile U.E. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 212 adet reçeteye tabi uyuşturucu mahiyetli hap ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden U.E. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, Y.K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarına yönelik soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, Y.K. ile U.E. gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 212 adet reçeteye tabi uyuşturucu mahiyetli hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden U.E. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, Y.K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.