pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Uçurtma Şenliği Düzenlendi

24.05.2017 - 17:28, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:28
 

Kırıkkale'de Uçurtma Şenliği Düzenlendi

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Şehit Osman Yıldırım İlköğretim Okulu, öğrencilerine yönelik uçurtma şenliği düzenledi.Bedesten Yolu üzerinde düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Şehit Osman Yıldırım İlköğretim Okulu, öğrencilerine yönelik uçurtma şenliği düzenledi.Bedesten Yolu üzerinde düzenlenen şenliğe Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz'da katılarak öğrencilerle birlikte uçurtma uçurdu.Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, öğrencilerle birlikte uçurtma uçurduklarını ve geleceğin teminatı çocukları böyle şenliklerle büyütülmesi gerektiğini söyledi.Okul Müdürü Ümit Şeker ise yıl boyunca çok çalıştıklarını, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin çok yorulduğunu dile getirdi.Öğrenciler için böyle bir organizasyon yapmaya karar verdiklerini vurgulayan Şeker, "Gördüğüm kadarıyla da yerinde bir karar almışız. Öğrencilerimizin gözlerindeki duygu bütün yorgunluğumuzu aldı. Bunun gibi uygulamalarımızı devam ettireceğiz. Öğrencilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Şehit Osman Yıldırım İlköğretim Okulu, öğrencilerine yönelik uçurtma şenliği düzenledi.Bedesten Yolu üzerinde düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Şehit Osman Yıldırım İlköğretim Okulu, öğrencilerine yönelik uçurtma şenliği düzenledi.

Bedesten Yolu üzerinde düzenlenen şenliğe Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz'da katılarak öğrencilerle birlikte uçurtma uçurdu.

Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, öğrencilerle birlikte uçurtma uçurduklarını ve geleceğin teminatı çocukları böyle şenliklerle büyütülmesi gerektiğini söyledi.

Okul Müdürü Ümit Şeker ise yıl boyunca çok çalıştıklarını, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin çok yorulduğunu dile getirdi.

Öğrenciler için böyle bir organizasyon yapmaya karar verdiklerini vurgulayan Şeker, "Gördüğüm kadarıyla da yerinde bir karar almışız. Öğrencilerimizin gözlerindeki duygu bütün yorgunluğumuzu aldı. Bunun gibi uygulamalarımızı devam ettireceğiz. Öğrencilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.