pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

13.04.2018 - 11:03, Güncelleme: 13.04.2018 - 11:03
 

Kırıkkale'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Okulun salonunda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Okulun salonunda düzenlenen açılışa, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ile okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Fuarda öğrencilerin danışman öğretmenleriyle birlikte hazırlamış oldukları 25 adet proje sergilendi.Okul müdürü Kadir Temizgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin kendi çalışmaları ile yaptıkları 25 projeyi bugün görücüye çıkardıklarını söyledi.Açılışa katılan davetliler, öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği stantları ziyaret ederek hazırlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.Okulun salonunda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Okulun salonunda düzenlenen açılışa, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ile okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Fuarda öğrencilerin danışman öğretmenleriyle birlikte hazırlamış oldukları 25 adet proje sergilendi.

Okul müdürü Kadir Temizgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin kendi çalışmaları ile yaptıkları 25 projeyi bugün görücüye çıkardıklarını söyledi.

Açılışa katılan davetliler, öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği stantları ziyaret ederek hazırlanan proje ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.