pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de "Torbacı" Operasyonu

23.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 23.03.2017 - 16:08
 

Kırıkkale'de "Torbacı" Operasyonu

Uyuşturucu satıcılarına yönelik 9 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik 9 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 9 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Kentteki 9 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, narkotik köpekleri "Lady" ve "Ares" de kullanıldı.Operasyonda, uyuşturucu temin ettiği ve sattığı ileri sürülen 9 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada da uyuşturucu madde, şırınga, kuru sıkı tabanca ve satışta kullanılan cep telefonları ele geçirildi.Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Uyuşturucu satıcılarına yönelik 9 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik 9 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 9 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Kentteki 9 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, narkotik köpekleri "Lady" ve "Ares" de kullanıldı.

Operasyonda, uyuşturucu temin ettiği ve sattığı ileri sürülen 9 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada da uyuşturucu madde, şırınga, kuru sıkı tabanca ve satışta kullanılan cep telefonları ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.