pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Sahte Para Operasyonu

29.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 29.03.2017 - 11:18
 

Kırıkkale'de Sahte Para Operasyonu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sahte para ile alışveriş yaptıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sahte para ile alışveriş yaptıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 kişinin sahte para ile alışveriş yapmaya çalıştıkları yönünde esnaflardan gelen şikayet üzerine çalışma başlattı.Sahte 100 liralık banknotlarla alışveriş yaptıkları belirlenen M.Ç. (24) ve S.M. (22), Millet Bulvarı'nda suçüstü yakalandı. Şüphelilerin üzerinde 22 bin 300 lira sahte para çıktı.İstanbul'dan geldikleri öğrenilen zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sahte para ile alışveriş yaptıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sahte para ile alışveriş yaptıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2 kişinin sahte para ile alışveriş yapmaya çalıştıkları yönünde esnaflardan gelen şikayet üzerine çalışma başlattı.

Sahte 100 liralık banknotlarla alışveriş yaptıkları belirlenen M.Ç. (24) ve S.M. (22), Millet Bulvarı'nda suçüstü yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde 22 bin 300 lira sahte para çıktı.

İstanbul'dan geldikleri öğrenilen zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.