pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Park Halindeki Otomobil Yandı

10.11.2017 - 21:53, Güncelleme: 10.11.2017 - 21:53
 

Kırıkkale'de Park Halindeki Otomobil Yandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, park halindeki bir otomobil yandı.Alınan bilgiye göre, Yaylacık Mahallesi 8. Sokak'ta Kamil Karakaya'ya ait 71 AZ 658 plakalı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, park halindeki bir otomobil yandı.Alınan bilgiye göre, Yaylacık Mahallesi 8. Sokak'ta Kamil Karakaya'ya ait 71 AZ 658 plakalı park halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle motor bölümünden yanmaya başladı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü, otomobil kullanılamaz hale geldi.Polis yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.Karakaya'nın annesi Mürvet Karakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, araçta bir şey olmadığını muayenesinin de yeni yapıldığını neden yandığına anlam veremediğini söyledi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, park halindeki bir otomobil yandı.Alınan bilgiye göre, Yaylacık Mahallesi 8. Sokak'ta Kamil Karakaya'ya ait 71 AZ 658 plakalı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, park halindeki bir otomobil yandı.

Alınan bilgiye göre, Yaylacık Mahallesi 8. Sokak'ta Kamil Karakaya'ya ait 71 AZ 658 plakalı park halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle motor bölümünden yanmaya başladı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Polis yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.

Karakaya'nın annesi Mürvet Karakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, araçta bir şey olmadığını muayenesinin de yeni yapıldığını neden yandığına anlam veremediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.