pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de "Okulda Mutlu Ve Unutulmaz Birgün" Projesi

31.10.2017 - 16:43, Güncelleme: 31.10.2017 - 16:43
 

Kırıkkale'de "Okulda Mutlu Ve Unutulmaz Birgün" Projesi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri, "Okulda mutlu ve unutulmaz birgün" projesi kapsamında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri, "Okulda mutlu ve unutulmaz birgün" projesi kapsamında Bahşili Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti.Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Deniz Tonga danışmanlığında yaptıkları ziyarette, öğretmen adaylarını öğrencilerle buluşturmak, okulda eğitim, sosyal ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirerek eğlenceli birgün geçirmeleri amaçlanıyor.Ziyarette üniversite öğrencileri, ilkokul öğrencileriyle birlikte resim, ebru, kil hamuru çalışmaları yaptı ve ağaç dikti. Sportif faaliyetlere ve zeka oyunlarına da yer verilen programda badminton oynandı, zeka ve dikkat oyunları sınıfı oluşturuldu. Öğrenciler tarafından sınıflara futbol topu ve atlama ipi, okula ise zeka ve dikkat oyunları hediye edildi. Eskiyen bahçe duvarları, sosyal bilgiler öğretmen adayları tarafından boyandı. Program, öğrencilerin yaptığı ikram ile sona erdi
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri, "Okulda mutlu ve unutulmaz birgün" projesi kapsamında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencileri, "Okulda mutlu ve unutulmaz birgün" projesi kapsamında Bahşili Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Deniz Tonga danışmanlığında yaptıkları ziyarette, öğretmen adaylarını öğrencilerle buluşturmak, okulda eğitim, sosyal ve sanatsal etkinlikler gerçekleştirerek eğlenceli birgün geçirmeleri amaçlanıyor.

Ziyarette üniversite öğrencileri, ilkokul öğrencileriyle birlikte resim, ebru, kil hamuru çalışmaları yaptı ve ağaç dikti.

Sportif faaliyetlere ve zeka oyunlarına da yer verilen programda badminton oynandı, zeka ve dikkat oyunları sınıfı oluşturuldu.

Öğrenciler tarafından sınıflara futbol topu ve atlama ipi, okula ise zeka ve dikkat oyunları hediye edildi.

Eskiyen bahçe duvarları, sosyal bilgiler öğretmen adayları tarafından boyandı.

Program, öğrencilerin yaptığı ikram ile sona erdi



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.