pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Lokantada Tüp Patladı

13.06.2019 - 05:58, Güncelleme: 13.06.2019 - 05:58
 

Kırıkkale'de Lokantada Tüp Patladı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir lokantada tüp patlaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Plevne...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir lokantada tüp patlaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Plevne Caddesi'nde bulunan bir lokantada mutfak tüpünde, gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.Patlamanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve KIRGAZ yetkilileri sevk edildi.Lokantada bulunan mutfak tüpünde gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği tespit edilen patlamada çevredeki bazı binalarda ve araçlarda hasar oluştu.Barbaros Camisi imamı Hasan Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın olduğu sırada sabah namazı için camide bulunduklarını ve Kur'an-ı Kerim okuduklarını söyledi. Bu sırada büyük bir patlama olduğunu ve kendilerinin trafonun patladığını düşündüklerin belirten Öz, "Camdan baktık trafoda bir şey yoktu. Sonra dışarıya baktık. Dükkanda bir patlama olduğunu gördük ve ekiplere haber verdik." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir lokantada tüp patlaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Plevne...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir lokantada tüp patlaması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Plevne Caddesi'nde bulunan bir lokantada mutfak tüpünde, gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve KIRGAZ yetkilileri sevk edildi.

Lokantada bulunan mutfak tüpünde gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği tespit edilen patlamada çevredeki bazı binalarda ve araçlarda hasar oluştu.

Barbaros Camisi imamı Hasan Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın olduğu sırada sabah namazı için camide bulunduklarını ve Kur'an-ı Kerim okuduklarını söyledi.

Bu sırada büyük bir patlama olduğunu ve kendilerinin trafonun patladığını düşündüklerin belirten Öz, "Camdan baktık trafoda bir şey yoktu. Sonra dışarıya baktık. Dükkanda bir patlama olduğunu gördük ve ekiplere haber verdik." dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.