pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Köy Yollarında Asfaltlama Çalışmaları

22.08.2017 - 17:28, Güncelleme: 22.08.2017 - 17:28
 

Kırıkkale'de Köy Yollarında Asfaltlama Çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de köy yollarında 1. etap sıcak asfaltlama çalışmaları düzenlenen törenle başladı.Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Balışeyh...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de köy yollarında 1. etap sıcak asfaltlama çalışmaları düzenlenen törenle başladı.Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen köyünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.Vali Haktankaçmaz konuşmasının devamında, "Aynı anda bütün köy yollarını yapmak hepimizin arzusu ama ne böyle bir ekipman ne de kaynak var. Dolayısıyla bu işi etap etap yapmak zorundayız. Altyapısı ve trafik yoğunluğu en fazla olan yerlerden başlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can da "Köylü milletin efendisidir" sözünün Kırıkkale'de kağıt üzerinde kalmadığını dile getirerek, sıcak asfalt çalışmalarının 1, 2 ve 3. etap olarak devam edeceğini aktardı.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ise idarelerinin görev sahasında toplam yol ağının bin 655 kilometre olduğunu ve 1. etap sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında 113,7 kilometre yolun sıcak asfalt olacağını kaydetti.Programa, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve köylüler katıldı.İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın yaptığı duanın ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de köy yollarında 1. etap sıcak asfaltlama çalışmaları düzenlenen törenle başladı.Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Balışeyh...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de köy yollarında 1. etap sıcak asfaltlama çalışmaları düzenlenen törenle başladı.

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen köyünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Vali Haktankaçmaz konuşmasının devamında, "Aynı anda bütün köy yollarını yapmak hepimizin arzusu ama ne böyle bir ekipman ne de kaynak var. Dolayısıyla bu işi etap etap yapmak zorundayız. Altyapısı ve trafik yoğunluğu en fazla olan yerlerden başlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can da "Köylü milletin efendisidir" sözünün Kırıkkale'de kağıt üzerinde kalmadığını dile getirerek, sıcak asfalt çalışmalarının 1, 2 ve 3. etap olarak devam edeceğini aktardı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ise idarelerinin görev sahasında toplam yol ağının bin 655 kilometre olduğunu ve 1. etap sıcak asfaltlama çalışmaları kapsamında 113,7 kilometre yolun sıcak asfalt olacağını kaydetti.

Programa, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve köylüler katıldı.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın yaptığı duanın ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.