pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Jeotermal Kaynak Arama Sahası İhalesi

Spor 05.10.2018 - 08:58, Güncelleme: 05.10.2018 - 08:58
 

Kırıkkale'de Jeotermal Kaynak Arama Sahası İhalesi

ANKARA (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesindeki bir jeotermal kaynak arama sahası için ihaleye çıkılacak.Kırıkkale İl Özel İdaresinin konuya ilişkin...

ANKARA (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesindeki bir jeotermal kaynak arama sahası için ihaleye çıkılacak.Kırıkkale İl Özel İdaresinin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, Kırıkkale'nin Bahşili ilçesindeki 4 bin 800 hektarlık alana sahip bir jeotermal kaynak arama sahası, açık artırma usulüyle ihale edilecek.Muhammen bedeli 101 bin 628,17 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 17 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'te Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi binası toplantı salonunda yapılacak.İsteklilerin, ilgili belgeleri kapalı zarf içinde ihale saatine kadar İl Encümen Başkanlığına teslim etmesi gerekiyor.
ANKARA (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesindeki bir jeotermal kaynak arama sahası için ihaleye çıkılacak.Kırıkkale İl Özel İdaresinin konuya ilişkin...

ANKARA (AA) - Kırıkkale'nin Bahşili ilçesindeki bir jeotermal kaynak arama sahası için ihaleye çıkılacak.

Kırıkkale İl Özel İdaresinin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Kırıkkale'nin Bahşili ilçesindeki 4 bin 800 hektarlık alana sahip bir jeotermal kaynak arama sahası, açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Muhammen bedeli 101 bin 628,17 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 17 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'te Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi binası toplantı salonunda yapılacak.

İsteklilerin, ilgili belgeleri kapalı zarf içinde ihale saatine kadar İl Encümen Başkanlığına teslim etmesi gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.