pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Hırsızlık Operasyonu

23.02.2019 - 09:33, Güncelleme: 23.02.2019 - 09:33
 

Kırıkkale'de Hırsızlık Operasyonu

Gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde kentte evlerden hırsızlık olayı ve 3 motosikletin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.Yapılan fiziki ve teknik takiplerle tespit edilen şüpheliler E.Ö, H.M. ve A.M, kent merkezinde çaldıkları eşyalar ve motosikletlerle yakalandı.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Öte yandan çalıntı çok sayıda elektronik eşya ve 3 motosikletin sahiplerine teslim edildiği belirtildi.
Gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde kentte evlerden hırsızlık olayı ve 3 motosikletin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan fiziki ve teknik takiplerle tespit edilen şüpheliler E.Ö, H.M. ve A.M, kent merkezinde çaldıkları eşyalar ve motosikletlerle yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan çalıntı çok sayıda elektronik eşya ve 3 motosikletin sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Kırıkkale'de Hırsızlık Operasyonu

Kırıkkale'de Hırsızlık Operasyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.