pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Helal Gıda Sertifikasyon Paneli Düzenlendi

04.12.2017 - 14:53, Güncelleme: 04.12.2017 - 14:53
 

Kırıkkale'de Helal Gıda Sertifikasyon Paneli Düzenlendi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi'nde helal gıda sertifikasyon paneli düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamada, İslami İlimler Fakültesi öncülüğünde,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi'nde helal gıda sertifikasyon paneli düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamada, İslami İlimler Fakültesi öncülüğünde, Veteriner Fakültesi ev sahipliğinde Prof. Dr. Mehmet Gürkan Konferans Salonu'nda helal gıda sertifikasyon paneli düzenlendiği belirtildi. İslami İlimler ile Veteriner fakülteleri öğretim üyeleri tarafından yürütülen proje kapsamında, Türkiye ve Malezya'daki helal gıda anlayışları ve sertifikasyon süreçlerinin incelendiği ifade edilen açıklamada, öncelikle helal gıdaya yönelik kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve bu doğrultuda İslami İlimler Fakülteleri'nde okutulabilecek bir ders kitabının ortaya çıkartılmasının hedeflendiği dile getirildi.Panelde, Veteriner Fakültesinden Prof. Dr. Naim Deniz Ayaz, Malezya Putra Üniversitesinden Prof. Dr. Norhayati Binti Hussain, Prof. Dr. Rodziah Binti Atan ve İslami İlimler Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Muhammed Güngör'ün sunum yaptığı kaydedildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi'nde helal gıda sertifikasyon paneli düzenlendi.Üniversiteden yapılan açıklamada, İslami İlimler Fakültesi öncülüğünde,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi'nde helal gıda sertifikasyon paneli düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, İslami İlimler Fakültesi öncülüğünde, Veteriner Fakültesi ev sahipliğinde Prof. Dr. Mehmet Gürkan Konferans Salonu'nda helal gıda sertifikasyon paneli düzenlendiği belirtildi.

İslami İlimler ile Veteriner fakülteleri öğretim üyeleri tarafından yürütülen proje kapsamında, Türkiye ve Malezya'daki helal gıda anlayışları ve sertifikasyon süreçlerinin incelendiği ifade edilen açıklamada, öncelikle helal gıdaya yönelik kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve bu doğrultuda İslami İlimler Fakülteleri'nde okutulabilecek bir ders kitabının ortaya çıkartılmasının hedeflendiği dile getirildi.

Panelde, Veteriner Fakültesinden Prof. Dr. Naim Deniz Ayaz, Malezya Putra Üniversitesinden Prof. Dr. Norhayati Binti Hussain, Prof. Dr. Rodziah Binti Atan ve İslami İlimler Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Muhammed Güngör'ün sunum yaptığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.