pendik escort bayan
ak

Kırıkkale’de Haşere İle Mücadele

24.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 24.03.2017 - 13:38
 

Kırıkkale’de Haşere İle Mücadele

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşması dolayısıyla ilaçlama çalışmalarına başlandığını...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşması dolayısıyla ilaçlama çalışmalarına başlandığını bildirdi.Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla ilaçlama çalışmalarının sivrisinek, karasinek gibi vektör canlıların larvalarına karşı etkin mücadele çalışmalarının başladığı vurgulandı.Sivrisinek, karasinek gibi vektör canlıların bahar ayının gelmesiyle yeni sezon üreme faaliyetlerini geçirebilmek için kuytu sıcak ortamlarda bulunduklarını ve üremeyi önlemek için ilaçlama çalışmalarına başlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama ekipleri, yaklaşan yaz sezonunda daha etkili mücadele edebilmek amacıyla 4 araç ve 10 personelle karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı mücadele çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında kent merkezi genelindeki yağmur drenaj ve kanalizasyon hatları ile dere yataklarında, durgun su yataklarında, gübrelik alanlarda, fosseptikler, sulama havuzları, süs havuzları, iş yeri ve binaların bodrumları gibi yerlerde sivrisinek ve karasinek larvalarına karşı mücadele başlatıldı. Kırıkkale Belediyesi ilaçlama çalışmalarını il merkezine bağlı tüm mahallelerde sürdürürken, ilaçlama çalışmaları kapsamında önümüzdeki aylarda da ergin karasinek ve sivrisineklere karşı da çalışmalar devam ettirilecek."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşması dolayısıyla ilaçlama çalışmalarına başlandığını...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz aylarının yaklaşması dolayısıyla ilaçlama çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kırıkkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, hava sıcaklıklarının yükselmeye başlamasıyla ilaçlama çalışmalarının sivrisinek, karasinek gibi vektör canlıların larvalarına karşı etkin mücadele çalışmalarının başladığı vurgulandı.

Sivrisinek, karasinek gibi vektör canlıların bahar ayının gelmesiyle yeni sezon üreme faaliyetlerini geçirebilmek için kuytu sıcak ortamlarda bulunduklarını ve üremeyi önlemek için ilaçlama çalışmalarına başlandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama ekipleri, yaklaşan yaz sezonunda daha etkili mücadele edebilmek amacıyla 4 araç ve 10 personelle karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı mücadele çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında kent merkezi genelindeki yağmur drenaj ve kanalizasyon hatları ile dere yataklarında, durgun su yataklarında, gübrelik alanlarda, fosseptikler, sulama havuzları, süs havuzları, iş yeri ve binaların bodrumları gibi yerlerde sivrisinek ve karasinek larvalarına karşı mücadele başlatıldı. Kırıkkale Belediyesi ilaçlama çalışmalarını il merkezine bağlı tüm mahallelerde sürdürürken, ilaçlama çalışmaları kapsamında önümüzdeki aylarda da ergin karasinek ve sivrisineklere karşı da çalışmalar devam ettirilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.