pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de "Günümüzde İletişim" Yarışması

27.05.2017 - 12:53, Güncelleme: 27.05.2017 - 12:53
 

Kırıkkale'de "Günümüzde İletişim" Yarışması

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ile Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Günümüzde İletişim"...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ile Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Günümüzde İletişim" konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Okulda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, çok anlamlı bir program olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise, orta dereceli okullarda gazetecilik üzerine bölümlerin açılmasını istediklerini söyledi.Bu bölümlerden iletişim fakültelerine öğrenciler gitmesi gerektiğini ifade eden Karaca, şöyle konuştu:"Fakat bu liselerin öğrencilerinin sahada olması gerekiyor. Eğer sahada olmazsanız diğerlerinden bir farkınız kalmıyor. Bu öğrenciler yaşasın ve yaşayarak, deneyerek öğrensinler. Türkiye'de üniversitelerde iletişim fakültelerinde vilayet sayısı kadar 81 okulda iletişim fakültesi var. Çok fazla. Oralardan mezun olanlar mesleğini yapmıyor ve farklı farklı işlerde çalışıyor."Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak da, geleceğin iletişim öğrencilerini hazırlayan bu okulda ilk defa böyle bir çalışma yapıldığını kaydetti.Konuşmaların ardından fotoğraf, radyo programı ve grafik tasarım alanlarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ile Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Günümüzde İletişim"...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti ile Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Günümüzde İletişim" konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Okulda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, çok anlamlı bir program olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise, orta dereceli okullarda gazetecilik üzerine bölümlerin açılmasını istediklerini söyledi.

Bu bölümlerden iletişim fakültelerine öğrenciler gitmesi gerektiğini ifade eden Karaca, şöyle konuştu:

"Fakat bu liselerin öğrencilerinin sahada olması gerekiyor. Eğer sahada olmazsanız diğerlerinden bir farkınız kalmıyor. Bu öğrenciler yaşasın ve yaşayarak, deneyerek öğrensinler. Türkiye'de üniversitelerde iletişim fakültelerinde vilayet sayısı kadar 81 okulda iletişim fakültesi var. Çok fazla. Oralardan mezun olanlar mesleğini yapmıyor ve farklı farklı işlerde çalışıyor."

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak da, geleceğin iletişim öğrencilerini hazırlayan bu okulda ilk defa böyle bir çalışma yapıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından fotoğraf, radyo programı ve grafik tasarım alanlarında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.