pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de "Görmem İçin Sen Varsın Projesi"

03.07.2019 - 17:08, Güncelleme: 03.07.2019 - 17:08
 

Kırıkkale'de "Görmem İçin Sen Varsın Projesi"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz'e plaket ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.Proje kapsamında 7 bin öğrenciye seminer veren Akdeniz, Tüfekçi'ye proje hakkında bilgi aktardı.Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, görme engellilerin hayatını kolaylaştıran bu projenin çok önemli olduğunu söyledi. 3 yılda 7 bin öğrenciye farkındalık eğitimi verildiğini belirten Tüfekçi, "Bu projede sizler yalnız değilsiniz. Gerçekten de önemli bir proje. Engellilerimizin hayatının kolaylaşması, karanlıkların aydınlık olması için sizlerin yanında olacağız." diye konuştu.Konuşmaların ardından Tüfekçi, Akdeniz'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz'e plaket ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, "Görmem İçin Sen Varsın Projesi" koordinatörü görme engelli Bekir Akdeniz'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Proje kapsamında 7 bin öğrenciye seminer veren Akdeniz, Tüfekçi'ye proje hakkında bilgi aktardı.

Tüfekçi, burada yaptığı konuşmada, görme engellilerin hayatını kolaylaştıran bu projenin çok önemli olduğunu söyledi.

3 yılda 7 bin öğrenciye farkındalık eğitimi verildiğini belirten Tüfekçi, "Bu projede sizler yalnız değilsiniz. Gerçekten de önemli bir proje. Engellilerimizin hayatının kolaylaşması, karanlıkların aydınlık olması için sizlerin yanında olacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tüfekçi, Akdeniz'e plaket ve teşekkür belgesi verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.