pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Fetö/pdy Operasyonu: 11 Gözaltı

11.05.2018 - 12:53, Güncelleme: 11.05.2018 - 12:53
 

Kırıkkale'de Fetö/pdy Operasyonu: 11 Gözaltı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 11 zanlı gözaltına alındı.Kırıkkale...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 11 zanlı gözaltına alındı.Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aralarında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen 6 kişinin de yer aldığı 11 zanlının yakalanması için operasyon düzenledi.Farklı adreslere düzenlenen operasyonda 11 zanlı gözaltına alındı.Adreslerinde arama yapılan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 11 zanlı gözaltına alındı.Kırıkkale...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 11 zanlı gözaltına alındı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, aralarında örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen 6 kişinin de yer aldığı 11 zanlının yakalanması için operasyon düzenledi.

Farklı adreslere düzenlenen operasyonda 11 zanlı gözaltına alındı.

Adreslerinde arama yapılan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.