pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Fetö/pdy Davası

11.08.2017 - 14:33, Güncelleme: 11.08.2017 - 14:33
 

Kırıkkale'de Fetö/pdy Davası

9'u tutuklu 16 sanığın yargılandığı davada tutuksuz yargılanan 4 sanık tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 9'u tutuklu 16 sanığın yargılanmasına devam edildi.Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu sanıklar Dursun S, Adem Ö, Orhan M, Battal T, Fatih M.D, Osman Ç.Ç, Fatih A, Tahsin Y. ile Tevfik D. ve tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu.Duruşmada, "FETÖ/PDY'ye üye olmak ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanmak" suçlamasıyla yargılanan sanıkların ifadeleri alındı.Tutuklu sanıklardan Osman Ç.Ç, savunmasında, FETÖ'ye bir bilgi ve belge vermediğini, bununla ilgili bir tanık beyanının ve delilin olmadığını iddia ederek bu iddialarda bulunanlarla yüzleşmek istediğini söyledi.Tutuklu sanıklardan Dursun S. ise suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti.Sanık avukatlarının savunmaları ve Cumhuriyet Savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve tutuksuz sanıklardan Serkan S, Aydın K, Abdullah B. ile Ekrem A'nın tutuklanmasına karar vererek duruşmayı 12 Ekim'e erteledi.
9'u tutuklu 16 sanığın yargılandığı davada tutuksuz yargılanan 4 sanık tutuklandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 9'u tutuklu 16 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu sanıklar Dursun S, Adem Ö, Orhan M, Battal T, Fatih M.D, Osman Ç.Ç, Fatih A, Tahsin Y. ile Tevfik D. ve tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu.

Duruşmada, "FETÖ/PDY'ye üye olmak ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanmak" suçlamasıyla yargılanan sanıkların ifadeleri alındı.

Tutuklu sanıklardan Osman Ç.Ç, savunmasında, FETÖ'ye bir bilgi ve belge vermediğini, bununla ilgili bir tanık beyanının ve delilin olmadığını iddia ederek bu iddialarda bulunanlarla yüzleşmek istediğini söyledi.

Tutuklu sanıklardan Dursun S. ise suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti.

Sanık avukatlarının savunmaları ve Cumhuriyet Savcısının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve tutuksuz sanıklardan Serkan S, Aydın K, Abdullah B. ile Ekrem A'nın tutuklanmasına karar vererek duruşmayı 12 Ekim'e erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.