pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Ev Ve Kümeslerden Hırsızlık İddiası

05.01.2019 - 09:23, Güncelleme: 05.01.2019 - 09:23
 

Kırıkkale'de Ev Ve Kümeslerden Hırsızlık İddiası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlerden televizyon, bilgisayar ve para ile kümes hayvanı çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Alınan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlerden televizyon, bilgisayar ve para ile kümes hayvanı çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde Yuva ve Selimözer mahallelerinde evlerden televizyon, bilgisayar ve para ile kümes hayvanı hırsızlığı olaylarının artması üzerine çalışma başlattı.Güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheliler R.E, K.G. ile A.A, Çalılıöz Mahallesi'nde yakalandı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve birçok suçtan sabıkaları bulunduğu belirtilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlerden televizyon, bilgisayar ve para ile kümes hayvanı çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Alınan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de evlerden televizyon, bilgisayar ve para ile kümes hayvanı çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde Yuva ve Selimözer mahallelerinde evlerden televizyon, bilgisayar ve para ile kümes hayvanı hırsızlığı olaylarının artması üzerine çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheliler R.E, K.G. ile A.A, Çalılıöz Mahallesi'nde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve birçok suçtan sabıkaları bulunduğu belirtilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.