pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Aşure Etkinliği

21.10.2016 - 17:03, Güncelleme: 21.10.2016 - 17:03
 

Kırıkkale'de Aşure Etkinliği

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Yuva Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure günü programına katıldı.Milletvekili...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Yuva Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure günü programına katıldı.Milletvekili Öztürk, muhtarlık önünde düzenlenen aşure etkinliğinde yaptığı konuşmada, Muharrem ayının İslam inancında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Öztürk, şunları söyledi:"Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde milletimizin bekası için bir olmak iri olmak diri olmak zorundayız. Muharrem ayının birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum. Aşure günü, vatandaşlarımızın yanında, onlarla muhabbetle bir arada olduğumuz önemi ve anlamı büyük bir gündür. Bu paylaşımı birlikte yaşamaktan mutlu olduk. Aşure gününün dinimizde de önemli bir yeri var. Tüm halkımızın mübarek Muharrem ayı hayırlara vesile olsun."Program, aşure ikramı ve yapılan dualar ile sona erdi.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Yuva Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure günü programına katıldı.Milletvekili...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Yuva Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen aşure günü programına katıldı.

Milletvekili Öztürk, muhtarlık önünde düzenlenen aşure etkinliğinde yaptığı konuşmada, Muharrem ayının İslam inancında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Öztürk, şunları söyledi:

"Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde milletimizin bekası için bir olmak iri olmak diri olmak zorundayız. Muharrem ayının birlik ve beraberliğimize vesile olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum. Aşure günü, vatandaşlarımızın yanında, onlarla muhabbetle bir arada olduğumuz önemi ve anlamı büyük bir gündür. Bu paylaşımı birlikte yaşamaktan mutlu olduk. Aşure gününün dinimizde de önemli bir yeri var. Tüm halkımızın mübarek Muharrem ayı hayırlara vesile olsun."

Program, aşure ikramı ve yapılan dualar ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.