pendik escort bayan
ak

Kırıkkale'de Aşure Dağıtımı

26.09.2018 - 17:43, Güncelleme: 26.09.2018 - 17:43
 

Kırıkkale'de Aşure Dağıtımı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde muharrem ayı dolayısıyla program düzenlendi.Okulun bahçesinde düzenlenen programda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde muharrem ayı dolayısıyla program düzenlendi.Okulun bahçesinde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.Okul müdürü Kadir Temizgül, burada yaptığı konuşmada, hicri yılbaşı ile başlayan muharrem ayının İslam tarihinde önemli bir yerinin olduğunu söyledi.Milli birlik ve beraberliğin daha çok güçlenmesi din, dil, ırk, mezhep ve renk farklılıklarının hiçbir zaman sorun haline gelmemesi gerektiğini belirten Temizgül, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğrencilere aşure ikram etti.Öte yandan Bahşili Hacı Hidayet Doğruer Mesleki Anadolu Lisesi'nde de muharrem ayı dolayısıyla aşure programı düzenlendi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde muharrem ayı dolayısıyla program düzenlendi.Okulun bahçesinde düzenlenen programda...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde muharrem ayı dolayısıyla program düzenlendi.

Okulun bahçesinde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Okul müdürü Kadir Temizgül, burada yaptığı konuşmada, hicri yılbaşı ile başlayan muharrem ayının İslam tarihinde önemli bir yerinin olduğunu söyledi.

Milli birlik ve beraberliğin daha çok güçlenmesi din, dil, ırk, mezhep ve renk farklılıklarının hiçbir zaman sorun haline gelmemesi gerektiğini belirten Temizgül, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğrencilere aşure ikram etti.

Öte yandan Bahşili Hacı Hidayet Doğruer Mesleki Anadolu Lisesi'nde de muharrem ayı dolayısıyla aşure programı düzenlendi.









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.