pendik escort bayan
ak

Kırıkkale’de Altyapı Çalışmaları

25.07.2016 - 16:18, Güncelleme: 25.07.2016 - 16:18
 

Kırıkkale’de Altyapı Çalışmaları

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Karşıyaka,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Karşıyaka, Kaletepe ve Alparslan Pehlivanlı mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Saygılı, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerdeki altyapı çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. Asfalt kaplama ve andezit çalışmalarının devam ettiğine değinen Saygılı, "Belediye olarak çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Vatandaşlarımızın rahat etmesi için belediye olarak elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu. Başkan Saygılı, vatandaşlarla da sohbet ederek, dilek ve isteklerini dinledi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Karşıyaka,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Karşıyaka, Kaletepe ve Alparslan Pehlivanlı mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Saygılı, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerdeki altyapı çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Asfalt kaplama ve andezit çalışmalarının devam ettiğine değinen Saygılı, "Belediye olarak çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Vatandaşlarımızın rahat etmesi için belediye olarak elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Başkan Saygılı, vatandaşlarla da sohbet ederek, dilek ve isteklerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.