pendik escort bayan
ak

Kırıkkale Yaz Spor Okulları

25.07.2017 - 13:03, Güncelleme: 25.07.2017 - 13:03
 

Kırıkkale Yaz Spor Okulları

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, bu yıl yaz spor okullarına 7 bin 200 öğrencinin kayıt yaptırdığını...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, bu yıl yaz spor okullarına 7 bin 200 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, yaz tatilini sosyal ve sportif kurslarda değerlendirmek isteyen öğrenciler için 29 Haziran’da açılan ücretsiz yaz spor okullarının devam ettiğini belirtti.İlde 30 branşta açılan kurslarda 7 bin 200 öğrencinin seçtiği spor branşında temel eğitime başladığını dile getiren Ünlü, şunları kaydetti:"Öğrenciler eğitimin yanı sıra hem eğleniyor hem de keyifli bir tatil geçiriyor. Öğrencilere antrenörler ve spor eğitmenleri eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunuluyor. Kırıkkale genelinde yaz boyunca hizmet verecek olan yaz spor okullarında çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve birbirleriyle dostluk kurmaları sağlanıyor. Katılan öğrencilerimizin burada almış oldukları eğitim doğrultusunda yetenek taraması yapılacak."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, bu yıl yaz spor okullarına 7 bin 200 öğrencinin kayıt yaptırdığını...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, bu yıl yaz spor okullarına 7 bin 200 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, yaz tatilini sosyal ve sportif kurslarda değerlendirmek isteyen öğrenciler için 29 Haziran’da açılan ücretsiz yaz spor okullarının devam ettiğini belirtti.

İlde 30 branşta açılan kurslarda 7 bin 200 öğrencinin seçtiği spor branşında temel eğitime başladığını dile getiren Ünlü, şunları kaydetti:

"Öğrenciler eğitimin yanı sıra hem eğleniyor hem de keyifli bir tatil geçiriyor. Öğrencilere antrenörler ve spor eğitmenleri eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunuluyor. Kırıkkale genelinde yaz boyunca hizmet verecek olan yaz spor okullarında çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve birbirleriyle dostluk kurmaları sağlanıyor. Katılan öğrencilerimizin burada almış oldukları eğitim doğrultusunda yetenek taraması yapılacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.