pendik escort bayan
ak

"Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı"

17.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:48
 

"Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, tarım ve hayvancılıkta yeni çalışma modeli toplantısı yapıldı.Kurumun...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, tarım ve hayvancılıkta yeni çalışma modeli toplantısı yapıldı.Kurumun toplantı salonunda düzenlenen toplantıda kentin tarımsal potansiyeli ve 2017 yılı boyunca yürütülen çalışmaları değerlendirildi. Ayrıca, 2018 yılı faaliyetlerinin planlanması yapıldı.Toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, yapılan çalışmaların ve çiftçiyle kurulan temasların neticesinde, Kırıkkale ye özgü bir eylem planı oluşturulduğunu, bu kurumun yıllardır süregelen tecrübesi ve hafızası ile bu plana uyacaklarını söyledi.Tarımsal teknoloji alanında gerçekleşen teknolojik gelişimlerin harmanlanması sonucunda bu eylem planının oluşturulduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti: "Ne yaptık, ne yapmalıyız ve nasıl yapmalıyız sorularını iyi anlamak ve bir plan dahilinde yılmadan çalışmak zorundayız. 2018-2022 Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı bizim haritamız olacak. Hepinizden bu plan ile çizilmiş yol haritasına uygun proje ve çalışmalar bekliyorum. Hedeflere ulaşılması için proje odaklı çalışmamız gerekiyor. Beş yıllık bir süre içinde Kırıkkale tarımının ulaştırılacağı hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için yürütülmesi gereken çalışmaları içeren eylem planı, ilimiz tarımı için bu düzeyde yapılmış en kapsamlı çalışma olma özelliği taşıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı öncelikleri doğrultusunda Kırıkkale için yürütülmesi gereken çalışmaların rehber haline getirilmesi ve bir plan dahilinde takibinin yapılması çok önemli."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, tarım ve hayvancılıkta yeni çalışma modeli toplantısı yapıldı.Kurumun...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde, tarım ve hayvancılıkta yeni çalışma modeli toplantısı yapıldı.

Kurumun toplantı salonunda düzenlenen toplantıda kentin tarımsal potansiyeli ve 2017 yılı boyunca yürütülen çalışmaları değerlendirildi.

Ayrıca, 2018 yılı faaliyetlerinin planlanması yapıldı.

Toplantıda konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, yapılan çalışmaların ve çiftçiyle kurulan temasların neticesinde, Kırıkkale ye özgü bir eylem planı oluşturulduğunu, bu kurumun yıllardır süregelen tecrübesi ve hafızası ile bu plana uyacaklarını söyledi.

Tarımsal teknoloji alanında gerçekleşen teknolojik gelişimlerin harmanlanması sonucunda bu eylem planının oluşturulduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ne yaptık, ne yapmalıyız ve nasıl yapmalıyız sorularını iyi anlamak ve bir plan dahilinde yılmadan çalışmak zorundayız. 2018-2022 Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı bizim haritamız olacak. Hepinizden bu plan ile çizilmiş yol haritasına uygun proje ve çalışmalar bekliyorum. Hedeflere ulaşılması için proje odaklı çalışmamız gerekiyor. Beş yıllık bir süre içinde Kırıkkale tarımının ulaştırılacağı hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için yürütülmesi gereken çalışmaları içeren eylem planı, ilimiz tarımı için bu düzeyde yapılmış en kapsamlı çalışma olma özelliği taşıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı öncelikleri doğrultusunda Kırıkkale için yürütülmesi gereken çalışmaların rehber haline getirilmesi ve bir plan dahilinde takibinin yapılması çok önemli."


"Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı"

"Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.