pendik escort bayan
ak

Kırıkkale Merkezli Fetö'nün "Askeri Mahrem Yapılanmasına" Yönelik Operasyon

21.11.2018 - 08:53, Güncelleme: 21.11.2018 - 08:53
 

Kırıkkale Merkezli Fetö'nün "Askeri Mahrem Yapılanmasına" Yönelik Operasyon

Haklarında yakalama kararı verilen 11 şüpheliden 7'si gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında aralarında muvazzafların da bulunduğu 11 şüpheliden 7'si yakalandı.Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanan FETÖ/PDY mensubu 10'u muvazzaf biri ihraç 11 kişiye yönelik Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Kırıkkale, Bitlis, Edirne, Kars, Bursa, Ankara, Balıkesir, Muğla ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi.Operasyonda şüphelilerden Ö.F.S, A.Y, Y.Y, İ.Ö, M.K, Y.E.E. ve S.Ö. gözaltına alındı. Diğer şüpheliler E.K, Z.E, C.İ. ile A.S'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.Şüphelilerden 6'sının üsteğmen, 4'ünün ise astsubay olduğu öğrenildi.
Haklarında yakalama kararı verilen 11 şüpheliden 7'si gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "askeri mahrem yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında aralarında muvazzafların da bulunduğu 11 şüpheliden 7'si yakalandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanan FETÖ/PDY mensubu 10'u muvazzaf biri ihraç 11 kişiye yönelik Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Kırıkkale, Bitlis, Edirne, Kars, Bursa, Ankara, Balıkesir, Muğla ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda şüphelilerden Ö.F.S, A.Y, Y.Y, İ.Ö, M.K, Y.E.E. ve S.Ö. gözaltına alındı. Diğer şüpheliler E.K, Z.E, C.İ. ile A.S'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerden 6'sının üsteğmen, 4'ünün ise astsubay olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.