pendik escort bayan
ak

Kırıkkale Kop İle Okuyacak

13.12.2017 - 09:28, Güncelleme: 13.12.2017 - 09:28
 

Kırıkkale Kop İle Okuyacak

KIRIKKALE (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, KOP bölgesinde okuma alışkanlığının geliştirilmesi için hayata geçirilen...

KIRIKKALE (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, KOP bölgesinde okuma alışkanlığının geliştirilmesi için hayata geçirilen "KOP Okuyor Projesi" kapsamında Kırıkkale'deki 9 projeye 253 bin 925 lira hibe desteği sağladı. Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, KOP İdaresi, "KOP Okuyor Projesi" kapsamında 2016 yılında başlattığı hibe desteğini 2017 yılında da sürdürdü. Kırıkkale genelindeki kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulan 68 projeden 9'u hibe desteği almaya hak kazandı.Proje yürütücüleriyle Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle hibe protokolü imzalandı. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, törende yaptığı konuşmada, KOP'a Kırıkkale'den üniversite, kaymakamlıklar, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri başta olmak üzere birçok kurumdan proje sunumu yapıldığını belirterek, yapılan değerlendirmeler sonucunda 9 projenin destek almaya hak kazandığını aktardı.Projelerin toplam tutarının 255 bin liraya yakın olduğunu belirten Haktankaçmaz, şunları kaydetti:"Özellikle projeli çalışma becerisinin kazanılması bakımından KOP Okuyor Projesi bizim için çok önemli. İkincisi ise okuma, eğitim ve öğretim ile alakalı bu projeler miktarı bakımından çok büyük rakamlar olmasa da oluşturacakları katma değer bakımından çok kıymetli. En basitinden çocuklarımıza okuma yazma alışkanlığını kazandırmış olacağız. Bu tür projelerin devamının geleceğine inanıyorum. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. KOP İdaresine de böylesine hayırlı bir işe vesile oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum." KOP İdaresi Başkanı Bostancı da kitaba erişim imkanının artmasının kitap okuma alışkanlığını beraberinde getirmediğini ve bu projeyle bunu aşmaya çalışıldığını dile getirerek, şunları söyledi: "Gelen projeleri incelediğimde ilimizdeki farklı kurumların geniş kitleleri kapsayacak şekilde proje hazırladıklarını görüyoruz. Kırsaldan kent merkezine, dezavantajlı gruplardan üstün yetenekli öğrencilerimize ve 65 yaş üstü yaşlılarımıza kadar çok farklı toplum kesimlerine hitap eden projelerdi. Özellikle bu kadar geniş perspektiften baktıkları ve projelerini bu kıstaslara göre hazırladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle Kırıkkale için ardından tüm bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." Konuşmaların ardından proje yürütücüleriyle protokol imzalandı. Törene kaymakamlar, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, KOP İdaresi Beşeri Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörü Alper Bilgiç ile proje ortağı kurumların temsilcileri katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, KOP bölgesinde okuma alışkanlığının geliştirilmesi için hayata geçirilen...

KIRIKKALE (AA) - Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, KOP bölgesinde okuma alışkanlığının geliştirilmesi için hayata geçirilen "KOP Okuyor Projesi" kapsamında Kırıkkale'deki 9 projeye 253 bin 925 lira hibe desteği sağladı.

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, KOP İdaresi, "KOP Okuyor Projesi" kapsamında 2016 yılında başlattığı hibe desteğini 2017 yılında da sürdürdü.

Kırıkkale genelindeki kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulan 68 projeden 9'u hibe desteği almaya hak kazandı.

Proje yürütücüleriyle Kırıkkale Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle hibe protokolü imzalandı.

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, törende yaptığı konuşmada, KOP'a Kırıkkale'den üniversite, kaymakamlıklar, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri başta olmak üzere birçok kurumdan proje sunumu yapıldığını belirterek, yapılan değerlendirmeler sonucunda 9 projenin destek almaya hak kazandığını aktardı.

Projelerin toplam tutarının 255 bin liraya yakın olduğunu belirten Haktankaçmaz, şunları kaydetti:

"Özellikle projeli çalışma becerisinin kazanılması bakımından KOP Okuyor Projesi bizim için çok önemli. İkincisi ise okuma, eğitim ve öğretim ile alakalı bu projeler miktarı bakımından çok büyük rakamlar olmasa da oluşturacakları katma değer bakımından çok kıymetli. En basitinden çocuklarımıza okuma yazma alışkanlığını kazandırmış olacağız. Bu tür projelerin devamının geleceğine inanıyorum. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. KOP İdaresine de böylesine hayırlı bir işe vesile oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum."

KOP İdaresi Başkanı Bostancı da kitaba erişim imkanının artmasının kitap okuma alışkanlığını beraberinde getirmediğini ve bu projeyle bunu aşmaya çalışıldığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Gelen projeleri incelediğimde ilimizdeki farklı kurumların geniş kitleleri kapsayacak şekilde proje hazırladıklarını görüyoruz. Kırsaldan kent merkezine, dezavantajlı gruplardan üstün yetenekli öğrencilerimize ve 65 yaş üstü yaşlılarımıza kadar çok farklı toplum kesimlerine hitap eden projelerdi. Özellikle bu kadar geniş perspektiften baktıkları ve projelerini bu kıstaslara göre hazırladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle Kırıkkale için ardından tüm bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından proje yürütücüleriyle protokol imzalandı.

Törene kaymakamlar, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, KOP İdaresi Beşeri Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörü Alper Bilgiç ile proje ortağı kurumların temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.