pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale Kasaplar Ve Celepler Odası Başkanı Karafilik:

16.08.2017 - 14:18, Güncelleme: 16.08.2017 - 14:18
 

Kırıkkale Kasaplar Ve Celepler Odası Başkanı Karafilik:

"Kırıkkale'de kasap olmayan kişilerin Kurban Bayramı'nda faaliyette olmasını istemiyoruz. Yani bir buzdolabı tamircisi, su tamircisi ya da pratik veznenin kıyma çekmesini istemiyoruz"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kurban Bayramı'nda mahalle aralarında kaçak kıyma çekimine müsaade edilmeyeceğini söyledi.Başkan Karafilik, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, vatandaşların kurban etlerini mahalle aralarında mesleği kasaplık olmayan kişilere kıyma olarak çektirmesinin ciddi riskler taşıdığını ifade etti.Kırıkkale'de Kurban Bayramı sonrasında manifaturacıların bile kıyma makinesi kiralayarak kıyma çektiğine dikkat çeken Karafilik, şöyle konuştu:"Kırıkkale'de kasap olmayan kişilerin Kurban Bayramı'nda faaliyette olmasını istemiyoruz. Yani bir buzdolabı tamircisi, su tamircisi ya da pratik veznenin kıyma çekmesini istemiyoruz. Kırıkkale'de buzdolabı tamircisinin bile paslı makineyle kıyma çektiğini ben bizzat gördüm ve fotoğraf çekerek gerekli yerlere şikayet ettim. Kırıkkale'de her mahallede kasabımız var. Halkımız için sadece hijyen istiyoruz. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde hijyen istediğimizi, bu işe artık bir son verilmesi gerektiğini söyledik. Herkes kendi mesleğini yapsın. Mahalle aralarında kıyma çekenlerin fotoğraflarını çekeceğiz. İnsanlarımızın bilinçli olmasını istiyoruz. Daha vahim olarak makineler sene boyunca depolarında. Bu makine bir sene yattığı zaman pas ve küf içinde kalır. Aldığımız şikayetlerin yüzde 90'ı kıymaların pas kokması. Bizde diyoruz ki 'çektirmeyin'. Herkes kendi işini yapsın. İnşallah Kurban Bayramı tüm İslam alemine hayırlara vesile olur."
"Kırıkkale'de kasap olmayan kişilerin Kurban Bayramı'nda faaliyette olmasını istemiyoruz. Yani bir buzdolabı tamircisi, su tamircisi ya da pratik veznenin kıyma çekmesini istemiyoruz"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kurban Bayramı'nda mahalle aralarında kaçak kıyma çekimine müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Başkan Karafilik, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, vatandaşların kurban etlerini mahalle aralarında mesleği kasaplık olmayan kişilere kıyma olarak çektirmesinin ciddi riskler taşıdığını ifade etti.

Kırıkkale'de Kurban Bayramı sonrasında manifaturacıların bile kıyma makinesi kiralayarak kıyma çektiğine dikkat çeken Karafilik, şöyle konuştu:

"Kırıkkale'de kasap olmayan kişilerin Kurban Bayramı'nda faaliyette olmasını istemiyoruz. Yani bir buzdolabı tamircisi, su tamircisi ya da pratik veznenin kıyma çekmesini istemiyoruz. Kırıkkale'de buzdolabı tamircisinin bile paslı makineyle kıyma çektiğini ben bizzat gördüm ve fotoğraf çekerek gerekli yerlere şikayet ettim. Kırıkkale'de her mahallede kasabımız var. Halkımız için sadece hijyen istiyoruz. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde hijyen istediğimizi, bu işe artık bir son verilmesi gerektiğini söyledik. Herkes kendi mesleğini yapsın. Mahalle aralarında kıyma çekenlerin fotoğraflarını çekeceğiz. İnsanlarımızın bilinçli olmasını istiyoruz. Daha vahim olarak makineler sene boyunca depolarında. Bu makine bir sene yattığı zaman pas ve küf içinde kalır. Aldığımız şikayetlerin yüzde 90'ı kıymaların pas kokması. Bizde diyoruz ki 'çektirmeyin'. Herkes kendi işini yapsın. İnşallah Kurban Bayramı tüm İslam alemine hayırlara vesile olur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.